A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Професія – соціальний працівник

Дата: 05.11.2018 16:33
Кількість переглядів: 789

   Психолог, соціолог, помічник і товариш. Така багатогранна і одна з найважчих професій у світі – соціальний працівник. Вони працюють для пенсіонерів, малозабезпечених, одиноких, доглядають за старенькими, підтримують людей із вадами, організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві, даруючи людям надію на краще. Для відзначення представників цієї найгуманнішої професії днями у Шишацькому будинку культури відбулися урочистості.

   Саме за відданість, почуття обов’язку, вміння працювати з людьми різного віку, різних категорій, самовіддане служіння обраній справі грамотами Шишацької селищної ради нагороджені Ірина Троневська, Лідія Блоха, Валентина Красна, Наталія Мельник, Ольга Васильченко, Наталія Мохна, Валентина Синяк, Юлія Михайлова, Світлана Шона.

  Почесними грамотами Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту населення нагороджено Юлію Хомлюк, Світлану Логвиненко, Лесю Безуглу, Валентину Суську, Ларису Кривошапку, Олену Власенко.

   Подякою Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України нагороджено Світлану Васильченко, директора Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради. Під чуйним керівництвом Світлани Анатоліївни працюють відділення денного перебування, соціальної допомоги вдома, підтримки сімей у складних життєвих обставинах, стаціонарного догляду та реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю і нині отримані високі результати у цій галузі. Разом з цим ведеться розширення мережі надання соціальних послуг, шляхом створення робочих місць у найвіддаленіших населених пунктах ОТГ.

   

   Професіонали Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг селищної ради, які розуміють всю суть і складність покладених на цю сферу завдань, якісно впроваджують новітню інтегровану систему надання соціальних послуг населенню. Її суть полягає у взаємозв’язку всіх соціальних послуг та їхніх координаторів. Наприклад, якщо це стосується дітей із малозабезпечених чи неблагополучних сімей – щоби така дитина перебувала під наглядом постійно: спочатку в школі, потім отримувала медичні, культурні і розважальні послуги в єдиному центрі, який створюється на базі старостатів.

   Шишацьку модель соціального захисту та соціальних послуг Міністерства соціальної політики України визнано як перспективну та застосовується в інших об’єднаних громадах.

 Тому не випадковим стало нагородження очільника Шишацької територіальної громади Олександра Тутки подякою за особистий внесок у розбудову соціального простору та належну організацію захисту населення, сімей з дітьми і дітей у Шишацькій об’єднаній територіальній громаді.

  Під час нагородження грамотами, подяками і подарунками працівників цієї сфери для усіх присутніх стало очивидним те, що кожен із них не випадково причетний до такої складної професії. Адже соціальним працівником може стати лише дуже чуйна, добра і порядна людина. У залі панувала святкова атмосфера, лунали привітання один одного, сяяли щирі усмішки і щораз, при сходженні колег на сцену, лунали гучні оплески.

  Також свято прикрасили яскраві концертні номери від учасників сагайдацької самодіяльності.

   Такі урочисті заходи дуже важливі для людей, котрі ціле життя працюють на благо інших, віддаючи тепло душі і добро свого серця. Цінуймо їх і поважаймо цю нелегку професію соціального працівника.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь