A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ, А ВОЗА…

Дата: 08.11.2018 13:12
Кількість переглядів: 641

Фото без опису   Це ми до того, що зима не за горами, а, отже, саме час подумати про підготовку до холодної пори року. Зима принесе з собою ожеледицю, заметілі та кучугури снігу. Звісно, на радість дітям, але це водночас клопіт для учасників дорожнього руху.

   Про те, яким чином посипали вулиці Шишацької громади ще минулого року, усі ми добре знаємо. Лопати у руках техкомунбудівців були головною зброєю проти слизьких доріг. Ними посипали піском вулиці населених пунктів вручну з причепа до трактора. Такий метод давав не найкращий результат у боротьбі з ожеледицею.

   У підготовці до цьогорічного зимового періоду в комунальне підприємство закуплено піскорозкидач. Цей механізм встановлено на базове шасі самоскиду МАЗа 555102 та обладнано гідравлічним відвалом ВІВА МД 0106, який має ширину очистки від снігу до трьох метрів та можливість повороту на 30 градусів. На придбання цієї техніки спрямовані кошти з місцевого бюджету та державна субвенція у розмірі 402 000 та 197 000 гривень відповідно. Транспортний засіб відповідає сучасним потребам при очищенні снігу та посипанні спеціальною сумішшю чи піском доріг. Проста конструкція дозволяє водію з кабіни автомобіля легко керувати встановленим обладнанням і контролювати процес посипання проїжджої частини.

   Нагадаємо, що у Шишацькій об’єднаній територіальній громаді вже два роки функціонує комунальне господарство. За час існування підприємства благоустрій виведено на новий якісний рівень. Кошти з державного, обласного та місцевого бюджетів спрямовані на відновлення та розбудову інфраструктури Шишацької ОТГ. Завдяки співфінансуванню придбано 21 одиницю сучасної техніки. Наразі громада самостійно може вирішувати господарські питання, пов’язані з поточним ремонтом доріг та водогонів, ліквідацією аварійних дерев, проведенням озеленення, прибиранням і благоустроєм населених пунктів.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь