A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ШКОЛА І ПОЛІЦІЯ: ВОСКОБІЙНИЦЬКІ УЧНІ ВІДВІДАЛИ ШИШАЦЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ

Дата: 09.11.2018 11:08
Кількість переглядів: 1667

    08 листопада 2018 року в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та Місячника правових знань працівниками Шишацького бюро правової допомоги спільно із керівництвом Шишацького відділення поліції проведено захід для учнів 6-7 класів Воскобійницької загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів.

   Начальник поліції Віталії Шашко розповів дітям про порядок діяльності відділення поліції. Він детально пояснив учням про такі поняття як кримінальне та адміністративне правопорушення і відповідальність за їх вчинення. Під час заходу діти ознайомилися з роботою слідчих та чергової частини поліції.

   Учням продемонстрували спосіб розпізнання людини за відбитками пальців – дактилоскопією, кожен бажаючий приміряв бронежилет та потримав у руках табельну зброю. Наприкінці заходу відвідали ізолятор тимчасового тримання осіб, які здійснили правопорушення.

    Проведення таких спільних заходів з учнями сприяє зменшенню правопорушень неповнолітніми, а також підвищує рівень правопорядку серед молоді.

  Нагадуємо, що кваліфіковану правову допомогу можна отримати, звернувшись до Шишацького бюро правової допомоги за адресою: смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2, тел. (05352)92413. Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя – вихідний. Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.

   Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь