A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ЗАВЕРШЕННЯ РЕМОНТУ У ЖОРЖІВСЬКІЙ «ВЕСЕЛЦІ»

Дата: 15.11.2018 13:25
Кількість переглядів: 1009

 

Фото без опису    У дитячому садочку «Веселка», що у Жоржівці, нині святкують входини. Ні, не до іншого приміщення. Днями тут завершився ремонт харчоблоку. Виникла проблема через невірно спроектовану каналізаційну систему. Уся вода стікала по трубам прямісінько під підлогу кухні, яка за роки функціонування закладу просіла. Тут утворилася глибока яма. Робота харчоблоку зупинилася і садочок не міг приймати вихованців.

  Це важливе питання довелося вирішувати негайно. Керівництво Шишацької громади довірило ремонт харчоблоку комунальному підприємству «Техкомунбуд», яке за короткий термін і, найголовніше, якісно виконало усі необхідні роботи.

   До ремонту взялися відразу після визначення масштабу проблеми. Перш за все зняли старе покриття підлоги. Прибравши усе аж до грунту, прийнялися замінювати зношені труби на нові та відновлювати водовідведення. У короткий термін завершили бетонування та укладання кахлю. Техкомунбудівці швидко провели усі необхідні роботи з будівництва та ремонту кухні у «Веселці». Вартість вжитих заходів склала 30000 гривень.

Фото без опису    Завідувач дошкільного навчального закладу Леся Барта щиро вдячна за оперативність та вчасно проведені роботи. З її слів ця аварійна ситуація могла спричинити негативні наслідки. Адже працювати в таких умовах кухарам було не лише незручно, а й небезпечно. Проте завдяки злагодженій роботі селищного голови Олександра Тутки, начальника відділу освіти Наталії Караваєвої, «Техкомунбуду» та колективу дитячого садочка вжиті усі необхідні заходи щодо ліквідації такої ситуації.

   Наостанок зазначимо, що цей дошкільний навчальний заклад розміщує 14 малят у різновіковій групі. Одна дитина навчається на інклюзивній основі. Нині садочок функціонує у звичному режимі.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь