A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ІНКЛЮЗИВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "НА КРИЛАХ ВІРИ"

Дата: 19.11.2018 12:10
Кількість переглядів: 1030

    Під такою назвою з глибоким ідейним змістом на Хорольщині вкотре відбувся відкритий інклюзивний фестиваль. Огляд художньої самодіяльності проходив 15 листопада 2018 року в глядацькому залі Хорольського районного будинку культури за участі аматорів народного мистецтва з різних куточків Полтавщини.

  За сприяння начальника Відділу культури та туризму Шишацької селищної ради Любові Титаренко, представники Шишацького місцевого осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» також взяли участь у фестивалі .

    Фестиваль-конкурс проходив у номінаціях: народна, авторська та естрадна пісня, гумор та авторський гумор, хореографія. Кожен з учасників продемонстрував своє майстерне виконання пісенних творів, віршованого декламування, танцювальних композицій.

   До початку святкового заходу гості мали змогу оглянути представлені у холі вироби умільців декоративно-ужиткового мистецтва. Унікальні роботи представили на огляд майстри з різних міст Полтавщини, серед яких вироби у техніці орігамі Оксани Рубанової. Також нашими краянами представлені різножанрові номери: авторський гумор від Інни Білокіз, зворушливий спів Саміра Петрушенка та декламування віршів Аллою Ковальчук.

   Враження від перегляду художніх номерів на відкритому інклюзивному фестивалі були незабутніми і залишать надовго приємні й зворушливі спогади. 

   Близько 80 учасників фестивалю нагороджено дипломами Хорольської міської ради за творчу активність, оптимізм, популяризацію українського мистецтва. Дипломи підкріпили щиросердними вітаннями та символічними подарунками на добру згадку про теплу зустріч у єдиному родинному колі.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь