A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дерева рубають – тріски летять?

Дата: 14.12.2018 14:47
Кількість переглядів: 700

Фото без опису   Дерева у Шишаках та населених пунктах об’єднаної територіальної громади вирубують-пиляють комунальники. А «тріски» летять з людських очей і вуст. Не всім подобається, що біля їхніх будинків чи закладів прибирають аварійні дерева. Мабуть, краще, аби ця деревина чи її гілля (особливо небезпечні в період зимових заметілей і відлиг) звалилися комусь на дах, огорожу, авто чи, не дай Боже, голову?..

   «Нашо його спилювати – воно нормальне!» - критикують особливо незадоволені громадяни. Цікаво, що воно «нормальне» - це експертна думка чи так, оцінка на око? І хто буде відповідати у разі прикрих чи трагічних випадків – місцева влада чи «народ ний експерт»?

   Комунальна служба випилює дерева після відповідного комісійного рішення й складання акта про їхній небезпечний стан. Є певні характеристики, за якими дерево визнають аварійним. Недосвідченій людині про це судити важко.

   Після акта дерево спилюють. Корисну частину з нього (якщо така є) комунальники використовують у благоустрої населених пунктів громади. Це столи, лавочки, огорожі тощо. Некондиційну деревину спрямовують на опалення приміщень комунального підприємства. Інколи до селищної ради звертаються одинокі жителі з проханням допомогти їм з дровами. Якщо це самотні люди, які дійсно потребують допомоги, зважаючи на свій вік чи стан здоров’я, то дрова їм надаються безкоштовно.    

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь