A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вітаємо переможців "Дебатів" та учнівських олімпіад!

Дата: 17.12.2018 11:20
Кількість переглядів: 947

   У ПРИМІЩЕННІ Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського відбулися змагання інтелектуальної гри «Дебати», в яких взяли участь команди п’яти закладів освіти Шишацької селищної ради – Шишацької школи «Розумники», Михайликівського НВК «Ерудит», Сагайдацького НВК «Реформатори», Гоголівської школи «Резонанс» та Жоржівської школи «Фортуна». Тема цьогорічних дебатів - «Булінг - поширене явище в українських школах».

   Команди, широко охопивши тему, вправно дебатували, ставили запитання та давали відповіді на запитання опонентів.

   За підсумками журі місця між командами розділилися таким чином: І місце черговий раз посідає команда «Реформатори» Сагайдацького НВК; ІІ місце розділили команди «Резонанс» Гоголівської та «Фортуна» Жоржівської шкіл; ІІІ місце - у команд «Ерудит» Михайликівського НВК та «Розумники» Шишацької школи. 

   Команда-переможець візьме участь в обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати».

   ПРОТЯГОМ листопада в районі був проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, в якому взяли участь 113 учнів з восьми закладів освіти Шишацької селищної ради та двох філій, що становить 15,9% від загальної кількості учнів 5-11 класів.

   У 2018-2019 навчальному році за оцінкою журі переможцями ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад став 31 учень, що становить 27,43% від загальної кількості учнів-учасників. Отже, переможці:

  • Шишацька школа: з екології - Самсоненко Катерина 10 кл., з української мови та літератури - Шупик Карина 9 кл. та Обревко Сніжана 11 кл., з російської мови та літератури -  Шупик Карина 9 кл. та Обревко Сніжана 11 кл., з правознавства  -  Величко Ілона 9 кл. та Бережна Альбіна 10 кл., з хімії -  Гордієнко Валерія 9 кл.
  • Великобузівський НВК: з історії – Рибченко Юлія 9 кл. та Калініченко Людмила 10 кл., з української мови та літератури – Калініченко Людмила 10 кл.
  • Сагайдацький НВК: з історії  - Чепіжна Еліна 11 кл., з екології - Шпанкін Максим 11 кл., з математики - Копайгора Денис 6 кл., з трудового навчання (технічні види праці) – Кирпота Артем 8 кл., Лихобатенко Артем 9 кл., Андрущенко Максим 10 кл. та Матвієнко Сергій 11 кл., з трудового навчання (обслуговуючі види праці) – Онищенко Тетяна 8 кл., Скрипник Юлія 10 кл. та Свічкар Аліна 11 кл., з фізики - Філіпов Ярослав 7 кл. та Матвієнко Сергій 11 кл., з географії – Шпанкін Максим 11 кл. та з хімії  - Філіпов Ярослав 7 кл.
  • Михайликівський НВК: з англійської мови - Повєрєний Денис 9 кл.
  • Воскобійницька школа: з фізики – Бужин Микола 8 кл. та Бужин Людмила 9 кл., з географії – Павлець Юлія 8 кл. та Бужин Людмила 9 кл. та з англійської мови - Павлець Юлія 8кл.,

   Призерами (ІІ-ІІІ місця) стали 37 учнів, що становить 32,74% від загальної кількості учнів-учасників. Це учні Шишацької школи, Великоперевізької та Ковердинобалківської філій, Великобузівського НВК, Сагайдацького НВК, Пришибського НВК, Михайликівського НВК, Воскобійницької, Гоголівської та Жоржівської шкіл.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь