A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На допомогу родинам, що опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 25.01.2019 15:31
Кількість переглядів: 957

   Керівник і фахівці відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг нашої громади розпочали новий рік з відвідин сімей у складних життєвих обставинах. До об’їзду старостинських округів, крім представників ОТГ, долучилися працівники поліції та служби у справах дітей райдержадміністрації. На місці склад делегації доповнює староста.

   Розпочали з Гоголевого, де побували у чотирьох родинах. Ознайомилися з їхніми умовами проживання та потребами. Сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, завжди можуть розраховувати на гуманітарну та психологічну допомогу. У громаді цим опікується Центр надання соціальних послуг. Однак представники таких родин не поспішають скористатися можливістю: чи не мають необхідності, чи не вважають за потрібне.

   Початок об’їзду не втішив представників соціальних служб. Відповідна комісія розгляне питання про взяття під супровід однієї із сімей. Якщо таке рішення буде прийнято, фахівець із соціальної роботи відвідуватиме цю родину щотижня, аби володіти ситуацією і вчасно попередити її можливе погіршення. Те, що наші фахівці працюють на місцях, дає більше можливостей для такого супроводу, однак, звичайно, не вирішує проблему. Адже часто у подібних родинах проживають діти, тому увага до них повинна бути максимально відповідальною.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь