A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Жителі вулиць Івана Сірка та Андрія Каришина у Шишаках втомилися від проблем з водопостачанням

Дата: 08.02.2019 09:33
Кількість переглядів: 1225

Фото без опису   Тому прийшли на зустріч з представниками «Полтававодоканалу», що відбулася у селищній раді. Зустріч ініційована керівництвом та депутатами селищної ради, які також були присутні на ній.

   Заступник начальника і головний інженер комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтававодоканал» Євген Забишний, відповідаючи на запитання, скільки за останній час підприємством проведено капітальних ремонтів водопостачання по Шишаках і чи заплановані вони у найближчий час, повідомив наступне. За останні п’ять років ніяких глобальних змін не відбувалося. І не буде відбуватися, оскільки будь-яка модернізація системи повинна закладатися у тариф. А діючі розцінки на воду збиткові для підприємства. Тариф формується так, аби вийти хоча б на нуль – на собівартість. Однак  доки цей тариф пройде усі інстанції у верхах, що його провіряють, аналізують і затверджують, минає кілька місяців і він автоматично стає збитковим. Тому проводити будь-які капітальні ремонти водомереж можна тільки за співфінансування місцевих бюджетів.Фото без опису

   Усі сторони діалогу обмінялися взаємними зауваженнями і пропозиціями. Зокрема від людей звучали побажання, аби до ліквідації поривів комунальники приступали відразу, а не після вихідних, колись чи потім. У свою чергу представники «Полтававодоканалу» озвучили суму заборгованості шишачан за воду – 90 тисяч гривень.

   Селищний голова Олександр Тутка, підсумовуючи зібрання, запропонував керівникам комунального підприємства професійно оцінити найбільш проблемні ділянки водогонів по вулицях Івана Сірка та Андрія Каришина і скласти попередній кошторис їхніх ремонтів. Представники водоканалу пообіцяли провести необхідний аналіз за тиждень.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь