A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зимовий кубок Жоржівки з міні-футболу втретє здобули михайличани

Дата: 15.03.2019 10:57
Кількість переглядів: 741

   З 26 січня по 3 березня на базі  Жоржівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся відкритий ІІІ турнір з міні-футболу «ЗИМОВИЙ КУБОК ЖОРЖІВКИ»,  присвячений Дню вшанування  учасників бойових дій на території інших держав. У змаганнях взяли участь представники чотирьох сіл Шишаччини: Жоржівка, Самарі, Михайлики, Ковалівка.

   Вісім команд на попередньому етапі, згідно з положенням турніру, зіграли по два матчі з кожним суперником. Чотири із них, хто здобув найбільшу кількість залікових пунктів,  розіграли між собою головний трофей. У  півфіналах сліпий жереб звів  «Чайку» (Жоржівка) і «Факел» (Михайлики),  «Вікторію» (Самарі) і «Форест» (Жоржівка). У першому поєдинку гості були сильнішими за місцевих ветеранів і перемогли з рахунком 3:2. А футболісти із Самарів поступились господарям 4:2.  У матчі за ІІІ місце наші сусіди були кращими, і  «Вікторія» здобула бронзу  з рахунком  5:2. У фіналі  «Факел» з мінімальною перевагою  здолав «Форест» 3:2. Втретє поспіль   «ЗИМОВИЙ КУБОК ЖОРЖІВКИ» поїхав до Михайликів.

   Традиційно визначили кращого гравця турніру, воротаря та бомбардира. Ними стали: Баштавенко Станіслав («Форест»), Прокіпець Владислав («Факел»), Гасанов Рамін («Вікторія») відповідно. Всі учасники змагань отримали грамоти та грошові заохочення, а призери ще й комплекти медалей.

   Від організаторів змагань щиро дякуємо всім спортсменам, які відгукнулись на наше запрошення, які підтримують футбол і у зимовий час, пропагуючи  здоровий спосіб життя. Окремо хочеться подякувати  спонсорам нашого турніру за фінансову підтримку. Це фермерські господарства «Деметра» в особі Носа Юрія Анатолійовича і «Спарта» - Барила Василя Юрійовича.

 Сергій Вітценко, учасник змагань, депутат селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь