A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

17 березня — професійне свято комунальників!

Дата: 15.03.2019 13:56
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

 

Шановні працівники комунального підприємства "Техкомунбуд"!   

   Щиро вітаємо вас з професійним святом, котре щорічно відзначається у третю неділю березня. І не дивно, що саме наприкінці березня – на початку справжньої весни. Бо саме в цей час у комунальної служби настає чи не найвідповідальніший період: дні, тижні, місяці прибирання й благоустрою.

   Зичимо вам, найперше, шани для вашої нелегкої праці. Щоб було більше бажаючих допомогти, підтримати ваші щоденні труди і добрі починання, більше вдячності і людяності навколо вас, більше тепла, весни і гармонії!

   Щоби наш край розквітнув в думках і справах кожного, кому він небайдужий!  

   Бажаємо представникам численного колективу комунальників міцного здоров'я, злагоди у родинах, благополуччя, натхнення, енергії, щирості і душевності від кожного дня!

З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет та депутати селищної ради.

 

Фото без описуНа знімках: Юрій Денисенко і Тетяна Чумак.

   Юрій ДЕНИСЕНКО працює у нашому комунальному підприємстві практично з часу його створення – з 18 березня 2016 року. Виконує відповідальну місію машиніста навантажувача. До цього трудився на Шишацькому сирзаводі, який нині вже не функціонує. А "Техкомунбуд" – навпаки, тішить око впорядкованим подвір'ям, яке щоранку оживає від людського гомону та гулу техніки. Всі отримують завдання і роз'їжджаються у різних напрямках.

   Після зимових клопотів у комунальників настають весняні жнива. Вже складений графік роботи у старостинських округах. У кожному з них бригада благоустрійників працюватиме кілька днів у місяць. Окрема група трудитиметься в Шишаках.

   Ожила першими сходами майбутнього різноквіття й комунальна теплиця. Тетяна ЧУМАК – новачок у техкомунбудівському колективі, лише нещодавно приступила до роботи. Нині її обов'язки – догляд за тепличною розсадою, в яку треба вкласти не тільки чимало старань, але й власне душі.

   Представники колективу комунального підприємства, що потрапили до фотооб'єктива якраз напередодні професійного свята, зичать колегам міцного здоров'я, гарного настрою і до старанної праці  – ще й хорошого заробітку! 

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь