A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Збережи планету від сміття!

Дата: 23.04.2019 14:41
Кількість переглядів: 641

   Учні опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім.В.І.Вернадського Шишацького району Полтавської області» взяли участь у проекті «Впровадження роздільного збору сміття в навчальних закладах Полтавської області», що реалізується Диканською районною екологічною дитячою громадською організацією «Зелене серце» за фінансової підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

   Щоб навчити дітей не смітити на вулиці, бережливого ставлення до природи, а також закріпити ці знання і сформувати в дітей та дорослих звичку сортувати сміття, у нашому опорному закладі, що є учасником проекту,  встановлено урни для сортування. Також проведений марафон «Я сортую!», під час якого діти  сортували сміття вдома, а потім, зібравши всю вторсировину, здали її на переробку приватному підприємцю Любліну А.Е.  на суму 825 грн. Найактивнішими були учні 10-Б класу(225грн), 8 класу (225грн), 3-А (225грн), 3-Б (60 грн). Виручені кошти учні хочуть спрямовувати на розвиток школи.

   Цей марафон є можливістю для учнів навчитися робити реальні проекти,  вести перемовини і головне — домовлятися один з одним, випробувати свої підприємницькі навички. Адже продаж зібраної вторсировини стає доступним фінансовим ресурсом для реалізації будь-яких учнівських ініціатив. Кожного року українська економіка втрачає щонайменше 6 млрд гривень у вигляді цінної вторинної сировини — відходів упаковки. Ці відходи засмічують землю і вже ніколи не стануть новими товарами.

   Будьмо чесні, щоб почати сортувати, потрібна одна річ – бажання. Тож нехай нас, бажаючих, буде більше! Починаймо виховувати наступне покоління українців прямо зараз!

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Адміністрація опорного закладу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь