A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Літній відпочинок школярів у Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. М.В. Гоголя

Дата: 21.06.2019 14:52
Кількість переглядів: 352

   Розпочалося  довгоочікуване  літо – пора відпочинку, нових знайомств і пригод, пора яскравих вражень і пора творчості. А разом з початком літа розпочав свою роботу  пришкільний  оздоровчий табір відпочинку  «Веселка» Гоголівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступнів імені  М.В. Гоголя.  Керівником табору  була призначена  вчителька початкових класів Линник Т.І.. Цього літа в таборі відпочивало 45 учнів 1-5 класів. Багато цікавого побачили  вихованці, тому що робота в таборі базувалася  на розвитку дитячої самодіяльності, шляхом колективних творчих справ. Яскравими і цікавими були ці  дні . Робота на належному рівні залежить, насамперед, від педагогічного колективу, його виховного потенціалу та професійної майстерності. Тож план заходів роботи пришкільного табору складався з урахуванням пропозицій вчителів і дітей.

Фото без опису   У день спорту «Ми веселі та завзяті у спортивні ігри любим грати» діти показали свій спортивний дух. Змагалися під час спортивної естафети, грали у веселий футбол.  

  Здорова нація – здорові діти.  Дотримуючись цього висловлювання, вихователі табору разом із медичним працівником  проводили профілактичну роботу. У таборі  проведені  бесіди: «Охорона здоров'я влітку», «До чого призводять шкідливі звички», «Обери свій шлях  - бути здоровим» .

   Свої таланти діти демонстрували під час проведення конкурсів малюнків «Я малюю друга», «Моя Україна»,  «Сонце! Літо! Я!».

Фото без опису Оcобливе задоволення діти отримали від поїздки до зоопарку у с. Тахтаулове, де змогли побачити екзотичних тварин та погодувати їх.

  Під час подорожі  до   Національного музею-заповідника гончарства  у с. Опішнє  Зіньківського району  учні познайомилися з традиціями українського народу, спробували створювати  гончарні вироби з глини, придбали цікаві сувеніри.

  Справжнім дивом зустрів школярів Полтавський академічний театр ляльок, де діти переглянули виставу «Принцеса, що стрибає». З великим задоволенням  відпочивали у Корпусному парку , де каталися на машинках та ласували смачним морозивом.

   Неймовірною  видалася поїздка на кінний завод у с. Дібрівка Миргородського району. Зацікавлено слухали діти розповідь екскурсовода про роботу заводу, догляд за тваринами. А  яким дивом для учнів була змога проїхати верхи на коні та погодувати шматочками цукру цих дивовижних тварин!

Практичним психологом школи були проведені тренінги та анкетування: «Що для мене цікаве у таборі?», «Дружба і товаришування»,»Твоє життя – твій вибір».

Фото без опису   Після виснажено – цікавого дозвілля дітлахів завжди чекав смачний обід. Організувати  калорійне дворазове  харчування допомогли відділ освіти Шишацької селищної ради,  місцеві підприємці Лубенець Н.В. та Чтєнцова  О.М.

   На завершення табірної зміни було проведено День табору. У цей день діти поділилися своїми враженнями про життя  табору  в скарбничці «Залишаю вам на згадку…», взяли участь у конкурсі малюнків «Таборе, до побачення!», конкурсі «Карооке в таборі», та танцювальному марафоні «У ритмі танцю».  

  Так промайнули  цікаві літні дні у стінах рідної школи, завершив свою роботу пришкільний табір відпочинку «Веселка», проте попереду дітлахів чекає довгоочікуване літо. Віриться, що літні канікули для наших вихованців пройдуть цікаво, весело і корисно. Адже «Веселка» - добрий старт омріяного літнього відпочинку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь