A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Літній відпочинок

Дата: 04.07.2019 15:51
Кількість переглядів: 308

   Ось і закінчився навчальний рік для шкільної  дітвори. Позаду  -  останній  дзвінок, а попереду  -  канікули.  Що може  бути  приємнішим? Канікули  -  це  відпочинок,  сміх,  радість,  щастя.  Можна  поспати  довше, повеселитися  із  друзями,  не  думаючи  про  уроки, поїхати в гості до дідуся з бабусею, переглянути  улюблений кінофільм… Та що завгодно  можна зробити, бо ти  -  вільний від навчання, від  шкільних  обов’язків,  бо  ти  заслужив  цей  відпочинок,  невтомно  працюючи  цілий  рік.

   Красень  травень  передав  своє  правління  в  руки  духмяного  червня.  Навкруги  розливається свіжість, п’янкий запах різнотрав’я, веселий спів солов’я.

   Діти Ковердинобалківської філії І-ІІ ст. уже знають, що саме в цей час у школі  працює оздоровчий табір «Сонечко» для учнів молодших класів та табір «Зміна- Веселка» для учнів старших класів.

   І лунають голоси дітей, сміх на шкільному, бо діти знають, що тут весело, цікаво,  завжди смачно годують, а до того ж ще й сюрприз солодкий на кожного чекає.

  Старшокласники не тільки відпочивають, а й заготовляють лікарські рослини,  слідкують за тим, щоб квітники були прополені, поливають саджанці, допомагають  підготувати класи для ремонту. Така праця приносить їм задоволення. А ще вони знають, що нагорода чекає на них.

   Для того, щоб зробити відпочинок цікавим, потрібні кошти. Голова Шишацької  селищної ради Тутка Олександр Іванович та начальник відділу освіти Караваєва  Наталя Миколаївна доклали багато зусиль, щоб діти Шишаччини відпочили. Ми  щиро вдячні їм за це.

   Що може зробити дитину щасливою? Нова іграшка, цукерка, печиво, екскурсія, морозиво… Але для цього потрібні гроші. Де взяти додаткові кошти?

   Говорять, що зараз люди стають байдужішими, черствішими, жорстокішими, егоїстичнішими. Можливо, це і так. Але залишилися ще на світі світлі, добрі, щирі серця. Це саме завдяки їм і день сонячний, і сміх, і щастя, і радість ідуть поряд із учнями Ковердинобалківської філії.

   Хочеться, щоб усі дізналися про цих людей. Це вони допомогли зробити ще  яскравішим літній відпочинок. Найпершим запропонував свою підтримку Копча  Володимир Андрійович. За підтримки його сина Володимира, діти мали змогу побачити виставу Полтавського лялькового театру. До Ковердинобалківського клубу з’їхалися діти із різних шкіл району: Воскобійницької, Михайликівської, Жоржівської,  Баранівської, Великоперевізької.

   Маслівець Ірина Михайлівна допомогла порадувати дітей сюрпризами та солодощами.

   Троє випускників школи, молоді хлопці-красені: Юрій Ярош, Володимир Коверда, Віктор Куліченко теж не забули, що були колись малими, що саме тут  зростали, стали дорослими, самостійними, успішними і надали посильну допомогу на  придбання призів у грі-квесті, яка відбулася в останній день відпочинку в таборі.

Воскобійник Людмила Миколаївна та Ярош Тетяна Василівна постійно підтримують оздоровчий табір.

Шеліган Валерій Єрофейович та Веремійченко Анатолій Миколайович теж не забарилися з допомогою.

Ми низько вклоняємося людям із широкою душею, люблячим, щирим,  світлим  серцем. Хай у Вашому житті все буде добре. Це Ви зробили життя дітей кращим, цікавішим  і щасливішим.

Табори «Сонечко» та «Зміна-Веселка» завершили свою роботу, але діти ще довго згадуватимуть та обговорюватимуть свій незабутній відпочинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь