A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зміна професії – запорука успіху

Дата: 30.07.2019 08:55
Кількість переглядів: 326

   У березні 2018 року до Шишацької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості звернувся у пошуку роботи молодий чоловік Дзюба Віталій Миколайович, який працював сторожем майже 4 роки на місцевому сільськогосподарському підприємстві. Проживає він  в селі де досить важко знайти роботу і  тому звернувся за допомогою до служби зайнятості в пошуках вищеоплачуваної роботи, яка дасть змогу забезпечувати його сімю матеріально.

   Отримавши статус безробітного, Віталій пройшов діагностичне тестування для визначення схильності до професійної діяльності, пройшов анкетування для визначення потенціалу та мотивації до правлаштування; результати профілювання показали, що мотивація до працевлаштування у нього висока. Разом з  фахівцем визначили перелік заходів та послуг служби зайнятості, які сприятимуть працевлаштуванню. Перебуваючи на обліку Дзюба В. прийняв участь в  різних інформаційно-консультаційних заходах: з техніки пошуку роботи, з організації власного бізнесу, запобігання нелегальній трудовій міграції, був активним учасником Клубу «Від самопізнання до самореалізації». Після того як побував на семінарі з презентації Полтавського центру професійно-технічної освіти та професій за якими вони проводять навчання, ознайомившись з вакансіями, які пропонують роботодавці за межами нашого району Віталій зрозумів, що потрібно здобувати  другу  професію, яка затребувана сьогодні на ринку праці. І уже в листопаді 2018 року Віталій поїхав в Полтавський центр професійно-технічної освіти ДСЗ на перепідготовку за професією «Електромеханік торговельного та холодильного устаткування».  Протягом 7 місяців він отримував теоретичні та практичні навички з обраної професії.

   Після закінчення навчання у червні, з 1 липня 2019 року Віталій  працевлаштований у ТОВ «Геріон-сервіс» м.Полтава за здобутою професією. Своєю роботою і прийнятим рішенням, яке змінило його життя, чоловік задоволений.  Це постійна робота, стабільний заробіток у рідному краї. До речі, підприємство на якому він працював до того як став безробітним, у червні 2019 року ліквідоване.

 

Більше цікавої інформації ви можете отримати за посиланням:

https://www.dcz.gov.ua/control/uk/statdatacatalog/list/category?cat_id=30543

 

Заступник директора-начальник 

відділу Шишацької філії Т.Бутенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь