A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Найкориснішою для людства професією вважає обрану спеціальність сімейний лікар Катерина Онищенко

Дата: 19.09.2019 14:46
Кількість переглядів: 2650

Фото без опису   У круговерті професійних клопотів опинилася молодий спеціаліст Катерина Онищенко, котра працює в Шишацькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини Центру ПМСД Шишацької селищної ради близько місяця.

   Лише вчора, здається, вона стояла на порозі дорослого життя, обираючи фах на все життя. Фах, про який мріяла, до якого мала здібності і вибір якого (що важливо!) підтримала родина.

   А сьогодні – вже позаду роки навчання у Харківському медичному університеті, інтернатура в Полтаві. Сьогодні – чергування у кабінеті невідкладної допомоги, виїзди до тяжко хворих, черги з пацієнтів, яких нині турбують сезонні проблеми – алергії, дерматити, застуди, бронхіти…

   Важкувато, зізнається лікарка. Однак це професія, котра обиралася свідомо і за покликом душі. Поруч – досвідчені колеги, які підтримують і допомагають в усьому. А ще відзначає, як приємно працювати в достойних умовах. Адже за часи інтернатури бачила медичні заклади у різному стані – здебільшого, непривабливому. Тому була приємно здивована своїм новим місцем роботи.

   Серед турбот нового сімейного лікаря – укладання угод з населенням. Адже частина жителів нашого краю до цього часу не визначилася.  Варто пам’ятати, що угода з сімейним лікарем – це не лише запорука якісних медичних послуг, вимога нових стандартів у медицині. Це також і залучення державних коштів, котрі як оплата за угоду йдуть на утримання первинної галузі. Угода – це цивілізована взаємопідтримка лікаря та пацієнта.

Прес-служба селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь