A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Дата: 09.10.2019 13:41
Кількість переглядів: 348

Фото без опису   У рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Шишацького підрозділу ДСНС України у Полтавській області проводять для дітлахів цікаві та пізнавальні заходи. Рятувальники роз’яснюють школярам, вихованцям дитячих садочків та студентам основні правила безпеки життєдіяльності, навчають як поводитися під час різних екстремальних ситуацій.

   Так, 09 жовтня фахівці Служби порятунку «101» провели інформаційно-пізнавальний захід для учнів Великоперевізької філії І-ІІ ступенів опорного закладу "Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Потавської області",  що знаходиться в с. Великий Перевіз, вул. Шевченка, 56. На початку заходів, рятувальники нагадували правила пожежної безпеки у побуті, закликали не провокувати пожежі в екосистемах, не бавитися з сірниками та запальничками. Також, навчали правилам поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та застарілих боєприпасів. Далі на присутніх чекала демонстрація пожежно-рятувальної техніки, яка є на озброєнні підрозділу. Рятувальники розповіли про технічні характеристики автомобіля АЦ-40(433371)63Б та напрямки застосування під час ліквідації різних надзвичайних ситуацій.

   Крім того, присутніх ознайомили із бойовим спорядженням та технічним обладнанням вогнеборців. Фахівці Служби порятунку розповіли про призначення кожного елементу та надали можливість бажаючим одягнути спорядження, яке дозволяє під час надзвичайної події швидко ліквідувати її та забезпечує безпеку рятувальників при виконанні завдань за призначенням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь