A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Матерям – низький уклін!

Дата: 08.05.2020 12:56
Кількість переглядів: 675

Фото без описуФото без опису

 

   Щорічно, у другу неділю травня, в Україні відзначається День матері. Ніхто не буде сперечатися про те, що покликання бути мамою - варте відзначення на державному рівні, зокрема й установленням для цього спеціальної дати. Цього року День матері припадає на 10 травня.

   З цієї нагоди селищний голова Олександр Тутка та голова райдержадміністрації Сергій Скороход відвідали родину Світлани та Анатолія Грачів, де виховується семеро діток, та сім’ю загиблого під час мобілізації захисника держави Максима Кучіна.

   Олександр Іванович та Сергій Анатолійович привітали Світлану Миколаївну та маму Максима – Надію Володимирівну з прийдешнім весняним святом, побажали їм заслуженої шани за материнство і вручили квіти та подарунки.

   Низький уклін всім жінкам Шишаччини, що мають таке почесне звання – мати - й достойно несуть його життям! Всім, кого доля випробовувала на міцність найтяжчим горем – втратою своєї кровинки чи то у воєнних конфліктах, чи за мирних обставин; всім, хто вклав душу і сили у виховання своїх дітей, давши їм гідні настанови у житті.

   Привітайте своїх мам зі святом! Їхнє безмірне серце щиро пробачить, якщо ви цього не зробите. Але буде безмежно вдячне, якщо ви не забудете й обізветеся добрим словом! І робіть це якомога частіше, не тільки у свята!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь