A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зв'язок поколінь

Дата: 27.09.2016 16:26
Кількість переглядів: 744

Буває, часом, сліпну від краси.
Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,–
оці степи, це небо, ці ліси,
усе так гарно, чисто, незрадливо,
усе як є – дорога, явори,
усе моє, все зветься – Україна.
Така краса, висока і нетлінна,
що хоч спинись і з Богом говори.

 

          27 вересня 2016року у Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради відбулося урочисте відкриття розписної стіни «Україно моя неозора», присвячене 25-річчю Міжнародного Дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня.

         Ідея розпису про величну і неповторну у світі Україну, належить  директору Територіального  центру Шишацької селищної ради  Світлані Анатоліївні Васильченко. Задум створення розмальованої стіни був такий аби показати  велич та красу України... Нашої рідної країни, землі наших батьків, на якій нам судилося народитися і жити, яка стала для нас Вітчизною.  Директор  з теплими привітними словами виступила перед  присутніми, яких чимало зібралося на святі, також зауважила, що такого розпису стін немає ніде по Шишацькому району, можливо навіть і в Полтавській області. Наголосила про важливість зв’язків поколінь, так як у розписі стіни прийняли участь не тільки волонтери та багато небайдужих молодих людей з Шишаччини, а і учні навчальних закладів селища  та слухачі «Університету ІІІ віку» територіального центру. Кожен з них вніс частинку своєї душі в цю величну роботу і не залежно від віку та здатності вміння малювання, ідеї про Україну зливалися в одне ціле, завдяки цьому вийшов справжній шедевр.

Фото без опису

На захід були запрошені заступник голови Шишацької селищної ради Олег Миколайович Білик, начальник Відділу соціального забезпечення праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради Наталія Миколаївна Завалідер, голова ветеранської організації району Любов Миколаївна Канівець, голова Шишацької Молодіжної ради Марина Стригунова, учителі та учнівський колектив Шишацької спеціалізованої школи ім. Вернадського, учителі та учнівський колектив Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей, слухачі «Університету ІІІ віку», підопічні та працівники територіального центру. Незважаючи на осінню прохолодну погоду всі присутні милувалися яскравим розписом стін та фотографувалися біля них. Після урочистої частини біля головного малюнка з гербом та прапором нашої країни, заступником голови Шишацької селищної ради Олегом Миколайовичем Біликом, начальником відділу соціального забезпечення праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради Наталією Миколаївною Завалідер, директором Територіального  центру Шишацької селищної ради  Світланою Анатоліївною Васильченко та головою Шишацької Молодіжної ради Мариною Стригуновою була перерізана червона стрічка, частинки з якої кожен зміг взяти з собою на згадку.

По закінченню свята всіх присутніх було запрошено на гарячий чай та солодощі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь