A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Підсумки конкурсу «Веселка-2017»

Дата: 20.03.2017 16:54
Кількість переглядів: 872

     З метою виявлення та підтримки обдарованих дітей і підлітків Шишаччини, висвітлення багатогранності творчої особистості, піднесення національних традицій, формування у дітей поваги до національної культурної спадщини 17 березня 2017 року відбувся І районний етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів «Веселка-2017».

     У огляді-конкурсі взяли участь 10 загальноосвітніх та позашкільний заклад Шишацької селищної ради, якими було представлено понад 50 художніх номерів у таких жанрах: вокальному, хореографічному, малі театральні форми.

     Аналіз виступів учасників огляду-конкурсу членами журі засвідчив, що педагогічними колективами і керівниками учасників проведена достатня організаторська робота по створенню умов для розвитку художньої творчості школярів, їх талантів та обдарувань, відродженню та збереженню скарбів української народної культури. Репертуар збагатився творами національного змісту, зросла виконавська майстерність та рівень підготовки, вдало підібрані сценічні костюми.

     Аналізуючи виступи у номінаціях, журі огляду-конкурсу вважає доцільним направити до ІІ зонального етапу обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів «Веселка-2017», який відбудеться 28 березня в м. Гадяч дитячий народний фольклорно-етнографічний гурт «Чорнобривець» (Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського); дитячий зразковий ансамбль естрадного танцю «Ритм» (Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського); Андрущенко Іванну Іванівну (Сагайдацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів); вокальний ансамбль «Квіти надії» (Великобузівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів); Лучко Олександру (Шишацький будинок дитячої та юнацької творчості).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь