ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Шишацькій школі розпочато ремонт харчоблоку

Дата: 24.09.2020 15:45
Кількість переглядів: 771

 Фото без опису  Як повідомляє відділ освіти Шишацької селищної ради, цього тижня розпочато капітальний ремонт харчоблоку за проєктом «Капітальний ремонт будівлі опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області». Тому певний час не буде можливості забезпечувати дітей харчуванням.

   Про цей проєкт уже розповідалося раніше. Його реалізація відбувається у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України: з місцевого бюджету забезпечується 10 відсотків вартості, основна частина – субвенція з державного бюджету.

   Відповідно до законодавства, Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації – замовник робіт по цьому об’єкту – отримав експертні висновки, виконав усі процедури закупівель, уклав договори, і тепер підрядна організація, переможець конкурсних торгів, може приступити до виконання робіт.

   - Усвідомлюємо, які незручності ремонт харчоблоку створить дітям і батькам, - коментує ситуацію начальник відділу освіти Наталія Караваєва. – Однак змінити обставини ми не могли раніше і не можемо тепер. Сподіваємося на взаєморозуміння. Упевнена, усі зацікавлені, щоб наші діти мали належні умови для харчування. І загалом для навчання. Адже після харчоблоку ремонт продовжиться в інших приміщеннях опорного закладу. Підрядник має досвід у проведенні подібних ремонтів саме під час навчального процесу. Запевняє, що максимальні зручності для дітей – на першому місці. Тож прохання до всіх учасників освітнього процесу: давайте підтримаємо одне одного і нашу школу. Особисто я, директор закладу – завжди на зв’язку. Якщо у когось виникають запитання – будь ласка, звертайтеся. Про хід ремонту й відповідні рішення, що стосуються організації навчання дітей, повідомлятимемо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь