A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На Шишацькому полігоні встановлена сортувальна лінія

Дата: 22.10.2020 19:53
Кількість переглядів: 844

Фото без опису   У нашій громаді реалізовано ще один проєкт за співфінансування з обласного бюджету загальною вартістю близько 1 млн 250 тисяч гривень. На полігоні для твердих побутових відходів встановлена лінія для сортування вторинної сировини. На цю лінію потраплятиме пластик, пакувальні пакети, папір, скло – для розподілу їх за різною фактурою та кольором. На лінії загалом передбачено шість робочих місць, але розпочнуть працювати чотири людини.

   - Поки що цього буде достатньо, - коментує директор комунального підприємства «Техкомунбуд» Шишацької селищної ради Петро Корсун. – Щоб повністю завантажити лінію, ми збираємося збільшити кількість контейнерів для сортування пластику, паперу, пакетів та скла по селищу і селах нашої громади. Як і попередні подібні контейнери, виготовлятимемо їх самостійно, матеріали вже закуплено. Крім цього, плануємо залучити кошти з обласного бюджету для придбання 30 екомайданчиків.

 Фото без опису  Будемо привчати людей сортувати сміття. Якщо ми поступово вилучимо із загального обсягу твердих побутових відходів, що потрапляють на полігон, пластик, скло та папір, - зменшимо навантаження на сміттєзвалище, подбаємо про довкілля і матимемо невеликі заощадження на поточні потреби. Про заробітки на вторсировині поки що не йдеться. Адже для цього її треба збирати у великих обсягах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь