ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Припинили повноваження депутатів селищної ради

Дата: 19.03.2021 18:27
Кількість переглядів: 737

Фото без опису   На шостій сесії селищної ради депутати одноголосно підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутатів селищної ради від партії «Опозиційної платформи «За життя» Маргарити Яворовської та Олега Зуба, відповідно до поданих ними заяв.

   Також депутати проголосували за надання дозволу на розроблення генерального плану с.Величкове; надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт нежитлового приміщення за адресою: Полтавська обл., смт Шишаки, провулок Панаса Мирного, 22-а»; надання згоди на проведення ремонту дорожнього покриття вулиці Гомулко у селі Воскобійники.

Фото без опису   У «Різному» депутат від Радикальної партії Тарас Макаренко порушив питання харчування дітей в опорному закладі – Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І. Вернадського. Оскільки там триває капітальний ремонт харчоблоку, батьки скаржаться на відсутність харчування. Селищний голова Олександр Тутка погодився, що проблема є і строки ремонту затяглися. Як складатиметься ситуація далі – батьків, депутатів і громадськість буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь