A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

17 квітня — День довкілля. Подбаймо про навколишнє середовище!

Дата: 16.04.2021 12:11
Кількість переглядів: 587

   День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня. Цього дня проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. 

Фото без опису   На місцях зазвичай відзначають День довкілля проведенням толок, працею на загальне благо. І ці толоки розпочинаються з першим весняним теплом, продовжуються косінням трави упродовж літнього сезону і завершуються осіннім прибиранням територій.

   Цього року ніяких масових заходів, зважаючи на карантин, місцевий орган самоврядування не оголошує. Але закликає усіх, як і передбачено законодавством, привести власну та прилеглу територію до належного стану. А якщо у вас виникне бажання ще додати краси рідному краю – то куточок, де не вистачає дбайливих людських рук, завжди знайдеться. І в селищі та багатьох селах нашої громади їхні жителі вже працюють над цим, не чекаючи офіційних розпоряджень і Дня довкілля.

  Тож щиро дякуємо всім, хто з власної ініціативи долучається до благоустрою, озеленення і прикрашання нашого спільного дому! І закликаємо мешканців і гостей Шишацької ОТГ берегти свою і чужу працю!

Фото без опису   Нині у комунального підприємства «Техкомунбуд» - теж гаряча пора: обрізання, випилювання, корчування чагарників, упорядкування прибережних зон та прибирання стихійних сміттєзвалищ.

   Зокрема у Яреськах не стихає гул техніки, що працює у місці несанкціонованого сміттєзвалища. Комунальники звертаються до жителів округу з проханням не вивозити сюди сміття і дотримуватися правил цивілізованого поводження з відходами. Бо турбота про довкілля – це не красиві гасла, а щоденне піклування про рідний край, дбайливе ставлення до всього, що створене природою та людською працею. З думкою про майбутнє, про своїх дітей і внуків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь