A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вдалі старти гирьовиків Шишаччини

Дата: 07.10.2021 16:14
Кількість переглядів: 521

   У Карлівці відбувся відкритий особисто-командний чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, юніорів, юніорок та дорослих між територіальними громадами і спортивними клубами в таких дисциплінах: поштовх довгим циклом, ривок за 12 хвилин по регламенту в часі.

   Від Шишацької ДЮСШ серед юнаків змагався Ярослав Маловічко, вагова категорія до 68 кілограмів – І місце, Роман Яковишен, вагова категорія до 63 кілограмів – ІІ місце.

   На цьому чемпіонаті вікові групи з різницею у два роки були об'єднані в одну. Скажімо, юнаки 16 років змагалися з 14-річними, але з гирями різної ваги.  Молодшим юнакам потрібно було підіймати хоча й легші гирі, але більше ніж наполовину разів від старших.

  Максим Спиця показав свій кращий особистий результат. У суперництві зі старшими юнаками у ваговій категорії до 58 кілограмів посів четверте місце. Серед дорослих Ярослав Величко у ваговій категорії до 73 кілограмів виборов третє місце. Дебютантами змагань стали Артем Коркішко та Гліб Лягін – обидва поліпшили свої результати. Наша команда у неповному складі посіла шосте місце.

   Загалом у чемпіонаті взяли участь 105 спортсменів. Головним суддею змагань був керівник відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко, секретарем – Олег Коломієць. Чемпіонат відбувся на високому організаційному рівні, а нашу участь у ньому забезпечив відділ освіти Шишацької селищної ради. Добре, коли старання юних спортсменів та їхніх тренерів заохочуються і підтримуються на рівні громади.

   Користуючись нагородою, запрошую усіх бажаючих до занять у відділенні гирьового спорту Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи. Контактний телефон: 0668103912.

Анатолій ІГНАТЬЄВ, тренер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь