ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вихованці Шишацької спортшколи – бронзові призери чемпіонату України

Дата: 22.12.2021 12:04
Кількість переглядів: 537

Фото без опису   Шишацькі провідні спортсмени з кульової стрільби взяли участь в чемпіонаті України, що відбувся у Львові. Як повідомляє тренер Геннадій Чапала, змагалися стрільці з пневматичного пістолету. Усього 126 учасників, приблизно стільки ж і в стрільбі з гвинтівки. Від Шишацької ДЮСШ до складу збірної Полтавської області потрапили кандидати у майстри спорту Самсоненко Катерина, Бородавка Анна, Наталенко Сергій та 13-річний Литвиненко Артем.

   Нашим вихованцям від 13 до 18 років. Хлопці ще набираються змагального досвіду на всеукраїнських стартах та поки що не можуть конкурувати з досвідченими старшими спортсменами, але постійно підвищують свій фізичний та технічний рівень. Команда ще молода, але наші дівчата вже неодноразово ставали призерами чемпіонатів України у командному заліку.

   Цього разу дівчата в командній трійці - Бородавка Анна, Самсоненко Катерина та майстер спорту Шаманова Надія (м. Горішні Плавні) - стали бронзовими призерами. Попереду сильні команди Дніпропетровської та Чернігівської областей.

   Щиро вітаємо і призерів, і всіх учасників чемпіонату з Шишацької ДЮСШ, і їхнього тренера з достойними спортивними виступами на всеукраїнському чемпіонаті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь