A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Цивільна мужність і мужність військова виникають з одного початку

Дата: 06.10.2017 21:34
Кількість переглядів: 712

   Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави виявляється в патріотизмі, національній самосвідомості, правосвідомості, політичній культурі та культурі міжетнічних відносин. У громадянському становленні особистості особлива роль належить військово-патріотичному вихованню, яке, враховуючи реалії сьогодення та стан неоголошеної війни, у якій перебуває наша держава, набуває першочергового значення.

   З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в Гоголівській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів імені  М.В.Гоголя  відбулася зустріч учнів та вчителів з бійцями та офіцерами Збройних сил України - 95  десантної штурмової бригади (Сумська область). Військові приїхали на зустріч з учнями на бойових машинах – спартанах. Саме ця техніка була в боях АТО.

   Учні школи радо вітали воїнів. Молоді хлопці – воїни та дівчата – військові охоче спілкувалися з школярами, розповідали про фізичну підготовку та загартування, наголошували на здоровому способі життя, що допомагає у боротьбі проти агресорів. Вони поділилися власними думками про події на Сході України,а учні  поставили їм запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодим бійцям. У свою чергу воїни  надали учням відверті відповіді, передали частинку своєї енергії, мужності й оптимізму. У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал юнаків та дівчат, їхнє прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Захоплені цікавою зустріччю, учні школи вирішили продовжувати активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Наші воїни - це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити і наших учнів, бо саме про  сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.

   Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловив учитель курсу «Захист Вітчизни», учасник АТО, офіцер запасу  М.І.Святина.

   Особливе піднесення та захоплення викликало у учнів те, що військові дозволили оглянути їхню бойову техніку, сучасні бойові машини, які побували в боях на Сході України. 

   Час сплинув непомітно. Ніхто не залишився байдужим. Школярі та вчителі потисли гостям  руки й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь