A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

У Великому Перевозі відбувся футбольний матч, присвячений пам'яті полеглих захисників

   У Великому Перевозі відбувся футбольний матч між ветеранами та юніорами, присвячений пам’яті полеглих воїнів-земляків - назавжди 21-річного Андрія Оленіна і 49-річного Володимира Федька. Участь у поєдинку взяли в основному місцеві футболісти різних поколінь, адже Великий Перевіз завжди славився любов’ю до спорту, а також їхні друзі з інших сіл.

15:14 03.07.2023

Юним мешканцям громади подарували свято з нагоди Дня Конституції України

   Цього тижня до нашої громади завітали представники Громадянської служби миру Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Вони провели для найменших жителів Шишаччини, а також їхніх батьків розважальний інтеграційний захід.

16:00 01.07.2023

У Пришибі вшанували полеглих воїнів

   Добра справа завжди має продовження. На початку червня у Жоржівці на фасаді місцевої школи встановили пам’ятний знак випускнику загальноосвітнього закладу, воїну Збройних Сил України Миколі Цалку, який загинув, захищаючи незалежність рідної держави.

14:20 01.07.2023

Новий Порядок одержання Посвідчення на право роботи з пестицидами

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомляє, що з 28 червня 2023 року набирає чинності Постанова КМУ від 9 травня 2023 р. № 458 «Про затвердження Порядку одержання посвідчення про право роботи з пестицидами», що визначає умови одержання посвідчення про право роботи з пестицидами особами, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та/або застосування пестицидів або з проведенням робіт з їх транспортування, зберігання, застосування, а також з торгівлею пестицидами.

15:11 30.06.2023

Шкідник Білокрилка на овочевих культурах. Як захиститися?

Білокрилка - невеликий за розміром шкідник, який може завдати серйозної шкоди врожаю овочевим. Дрібні білі комахи швидко розмножуються, ведуть потайний спосіб життя. При відсутності контролю за появою білокрилки, вона здатна знищити цілі ділянки з різними рослинами. Тому боротьбу з білокрилкою слід починати при виявленні перших ознак ураження рослин.

15:09 30.06.2023

На благодійному концерті селищний голова привітав усіх з Днем Конституції

   Півторагодинний концерт з нагоди державного свята відбувся у селищному будинку культури. Учасники благодійного заходу зібрали близько трьох тисяч гривень, які будуть передані нашим захисникам.

20:00 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь