A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Школярі Шишацької громади отримали подарунки за участь у конкурсі “Моє  майбутнє в агро”

Школярі Шишацької громади отримали подарунки за участь у конкурсі “Моє майбутнє в агро”

   Із 2018 року Астарта-Київ реалізовує проект «Моє майбутнє в агро», аби зацікавити школярів сучасним агросектором та допомогти визначитися з майбутньою професією. Ні ковід, ні повномасштабне вторгнення, зазначають організатори проекту, не стають на заваді навчанню гуртківців. Вони впевнено продовжують досліджувати та занурюватися в агросвіт, демонструючи допитливість та кмітливість під менторством своїх вчителів та команди Астарти.

14:01 18.05.2023

Учні Шишацької дитячої школи мистецтв здобули чергові нагороди

Учні Шишацької дитячої школи мистецтв здобули чергові нагороди

   У травні Обласний методичний кабінет навчальних закладів мистецтва та культури спільно з кафедрою музики імені Г.Левченка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка провів обласний конкурс виконавської майстерності учнів мистецьких шкіл “Музичний вернісаж - 2023”, в якому були задіяні 500 учнів мистецьких закладів Полтавської, Харківської, Чернівецької, Хмельницької, Донецької, Кіровоградської та Вінницької областей в номінаціях “Вокал”, “Фортепіано”, “Баян та акордеон”.

13:57 18.05.2023

Відтепер послуги в сервісних центрах МВС можна отримати із закордонним паспортом

Відтепер послуги в сервісних центрах МВС можна отримати із закордонним паспортом

З 11 травня для отримання послуг сервісних центрів МВС можна надавати паспорт громадянина України для виїзду за кордон або ж його електронний варіант в застосунку Дія, як документ, що посвідчує особу. Це передбачено Постановою Кабінету міністрів України від 2 травня 2023 року № 454. Раніше, для ідентифікації особи, обов’язково потрібно було надати внутрішній паспорт, пояснила заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.

11:30 18.05.2023

Опрацювали порядок денний сесії

Опрацювали порядок денний сесії

   У селищній раді відбулося засідання депутатських комісій, під час якого депутати розглянули питання чергової сесії, що запланована на вівторок. Головою цього засідання депутати обрали Сергія Жиліна.

16:15 11.05.2023

Здоров’я рослин для збереження довкілля

Здоров’я рослин для збереження довкілля

Рослини, як люди і тварини, теж можуть хворіти. Вони можуть страждати від захворювань, спричинених вірусами, бактеріями, грибками, на них нападають шкідники, великі і малі, такі як комахи, кліщі а також нематоди. Останнім часом ми спостерігаємо збільшення кількості нових шкідників та хвороб, які з’являються на територіях, які раніше були вільними від них. Це може бути пов’язано зі швидко зростаючими обсягами міжнародної торгівлі та подорожей.

08:21 11.05.2023

Як переслати паспорт у більш безпечний регіон країни для його отримання

Як переслати паспорт у більш безпечний регіон країни для його отримання

Інформуємо, щоб переслати паспорт громадянина України у формі ID-картки або закордонний паспорт до іншого підрозділу міграційної служби у більш безпечнішому регіоні України для його отримання необхідно звернутися до територіального підрозділу ДМС, де особа буде отримувати паспорт, та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію: 

08:20 11.05.2023

Вихованці Шишацької дитячої школи мистецтв відзначені в обласному та всеукраїнському конкурсах

Вихованці Шишацької дитячої школи мистецтв відзначені в обласному та всеукраїнському конкурсах

   У Полтаві відбувся обласний онлайн-конкурс "Герої сьогодення - очима дітей" серед учнів художніх шкіл, художніх відділень мистецьких шкіл. У ньому взяли участь вихованці класу образотворчого мистецтва Шишацької дитячої школи мистецтв. Вони представили свої тематичні малюнки на розгляд компетентного жюрі, яке визначило переможців.

16:42 10.05.2023

Сім нагород здобув ЗАТ "Ритм" у Всеукраїнському молодіжному турнірі

Сім нагород здобув ЗАТ "Ритм" у Всеукраїнському молодіжному турнірі

   Зразковий ансамбль танцю “Ритм” Шишацької школи взяв участь у Всеукраїнському молодіжному турнірі хореографічного мистецтва “THE STAR STAGE” у м.Полтава, що відбувся у Всесвітній день танцю. Як розповідає керівник колективу Інна Темерова, турнір тривав понад вісім годин. Багато колективів, сольних номерів, дуетів, команд взяли участь у ньому.    “Ритм” представив сім номерів і здобув п’ять бронзових та дві срібні нагороди.  На турнірі вперше виступили наймолодші учасники колективу та показали високий рівень підготовки. Це чудовий результат для всеукраїнського рівня і гарний доробок у скарбничку нагород колективу, а ще — незабутні емоції  та враження. Кожен вихованець отримав іменний диплом переможця.   

16:37 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь