A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Діалог: бджоляр – агровиробник - запорука підвищення врожайності сільськогосподарських культур та продуктів бджільництва

Незважаючи на те, що в даний час лютий місяць, питання проведення заходів по виключенню випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами залишається важливим і актуальним.

11:01 16.02.2024

До відома військовослужбовців та їхніх родин!

   Із 1 січня 2024 року в Шишацькій громаді  діє Комплексна програма реабілітації, інтеграції і соціального захисту ветеранів, військовослужбовців, інших осіб, які забезпечують (забезпечували) безпеку населення та інтереси держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

14:36 15.02.2024

Про нові водогони і укриття в громаді

   На черговій сесії селищної ради депутати надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисних документацій щодо нового будівництва свердловини по вулиці Центральній у селі Чернишівка, нового будівництва водогону по вулиці Підлісній в селі Чернишівка, нового будівництва водогону від вулиці Підлісна до вулиці Ставкова,10а та від вулиці Ставкова до вулиці Степова, 10 у селі Товсте.

14:25 15.02.2024

Депутати призупинили підвищення тарифу на воду

   Важливим питанням порядку денного чергової сесії селищної ради був розгляд запиту депутатів Шишацької селищної ради Олени Кіріченко та Наталії Чуб щодо тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Звернення депутатів стосувалося перегляду цих тарифів та пошуку можливості відшкодування із селищного бюджету різниці між економічно обгрунтованими витратами на надання послуг та цінами для населення.

14:19 15.02.2024

Корупцію можна попередити

На виконання вимог антикорупційного законодавства в ДСНС України постійно проводиться комплекс заходів щодо посилення контролю за відкритістю і прозорістю в роботі підрозділів, усунення причин та умов, що сприяють вчиненню корупційних діянь, інших правопорушень, пов'язаних із корупцією.

16:44 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь