A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Як запобігти отруєнню бджіл пестицидами

Як запобігти отруєнню бджіл пестицидами

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області в чергове закликає аграріїв і пасічників до співпраці заради недопущення масового отруєння бджіл, яке спостерігається у весняно-літній період при обробках сільськогосподарських посівів. Отруєння бджіл пестицидами можна уникнути шляхом налагодження комунікації між пасічниками та аграріями. В Шишацькій ОТГ в даний час проводиться роз’яснювальна робота по проведенню заходів по виключенню випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами в весняно-літній період. Що потрібно робити обом сторонам для взаємовигідного співробітництва? Ось прості правила від Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, як зібрати мед, хороший урожай та попередити отруєння бджіл.

10:59 24.05.2022

Заява селищного голови та депутатів селищної ради про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності України в рамках міжнародно визнаних кордонів,  державного суверенітету і незалежності України

Заява селищного голови та депутатів селищної ради про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності України в рамках міжнародно визнаних кордонів, державного суверенітету і незалежності України

   Ми, селищний голова та депутати Шишацької селищної ради Миргородського району Полтавської області, рішуче і категорично засуджуємо розпочате 24 лютого 2022 року Російською Федерацією повномасштабне воєнне вторгнення в Україну як акт чергової збройної агресії проти України на суші, морі та в повітряному просторі України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права i суверенітету нашої країни.

12:06 19.05.2022

Друга за час воєнного стану сесія вирішувала питання соціального захисту та оборони

Друга за час воєнного стану сесія вирішувала питання соціального захисту та оборони

   У вівторок відбулася сесія селищної ради за участі селищного голови, його заступників, депутатів та окремих керівників галузей. Це була друга за рахунком сесія під час воєнного стану. Перша відбулася ще у березні, у стислому форматі, винятково для спрямування коштів на оборонні потреби.

11:15 19.05.2022

До 31 травня триває набір учнів до 1 класу у закладах освіти нашої громади

До 31 травня триває набір учнів до 1 класу у закладах освіти нашої громади

   Станом на сьогодні, як повідомила начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Наталія Караваєва, у закладах загальної середньої освіти Шишацької територіальної громади навчаються 1553 учні. Навчання триває онлайн. Серед наших учнів – 115 дітей з внутрішньо переміщених родин. 42 учні навчаються дистанційно з-за кордону. За межами нашої країни також перебувають чотири педагоги.

13:20 13.05.2022

Основні правила застосування пестицидів і агрохімікатів у сільському господарстві

Основні правила застосування пестицидів і агрохімікатів у сільському господарстві

    Весняно-польові роботи є одним із найважливіших етапів для сільськогосподарського виробництва, особливо під час воєнного стану, оскільки забезпечення держави продовольством залежить від того, наскільки правильно організована посівна кампанія.

16:00 12.05.2022

Вшанували ветеранів

Вшанували ветеранів

   Плачуть наші ветерани. І не своє минуле оплакують, а долю своїх нащадків, онуків і правнуків. Не віриться стареньким, які пережили Другу світову, голод і лихоліття повоєнних літ, що вдруге на своєму довгому віку вони зустрілися з такою бідою. Не за себе їм страшно, а за молодих, яким би ще жити і жити. Жити у мирі і щасті.

19:53 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь