A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Щоранку о 9 годині — загальнонаціональна хвилина мовчання

  Шановні жителі громади! На виконання Указу Президента закликаємо вас ЩОРАНКУ, о 9 годині, вшановувати пам'ять українців, які загинули у війні, кого ми втратили через терор, розв’язаний окупантами, ХВИЛИНОЮ МОВЧАННЯ. Хто міг би ще жити, якби не напад Росії.

08:56 17.03.2022

На сесії підтримали тероборону

   Три тижні війни. Три тижні героїчної боротьби і єдності українців - на території України, поза її межами, у великих містах і маленьких селах.

15:08 16.03.2022

Що робити у разі радіаційної аварії

В умовах війни важливо розуміти алгоритм дій у разі різних надзвичайних ситуацій. Одна з таких — радіаційна аварія. Власне, підвищений радіаційний фон у зоні ЧАЕС пов’язують з великою кількістю переміщення російської військової техніки та підняттям радіоактивного пилу.

09:07 12.03.2022

З понеділка - дистанційне навчання

   Шановні батьки! З понеділка у школах нашої громади розпочинається дистаційне навчання. Знаємо, що зараз складно зосередитися на чомусь, що не стосується новин з фронту. Але спробуємо. Більшість дітей вдома. Виїхали близько 50 учнів.

18:01 11.03.2022

Як працюють медзаклади громади у воєнний час

   Як повідомив головний лікар Центру ПМСД Олександр Іващенко, заклад працює у звичайному режимі. Всі медичні працівники трудяться згідно з графіком. Ніяких обмежень для відвідувачів немає. Окрім тих, що пов’язані з ризиком розповсюдження коронавірусу. Адже з приходом війни він, на жаль, не зник. Лише за минулий тиждень медики діагностували його у 34 шишачан. Користуючись нагодою, Олександр Володимирович нагадує, що від підступного вірусу захищає лише вакцинація. Нині вакцини різних виробників є у достатній кількості. Всі бажаючі можуть безперешкодно вакцинуватися.

09:58 11.03.2022

Працюємо на перемогу!

   Щодень, як на роботу, збираються жінки у різних куточках нашої громади. У приміщеннях кафе, їдалень, закладах освіти, культури, адмінбудівлях - всюди, де є для цього можливість. Вони готують різноманітні страви - і на сьогодні, і про запас, плетуть маскувальні сітки, збирають і сортують необхідну допомогу, поселяють людей, які прибувають з інших областей, дізнаються про нагальні потреби і намагаються бути скрізь одночасно.

09:29 11.03.2022

Сумуємо

   Сумна звістка прилетіла у наш край з Харківщини. Обірвалося життя 28-річної Ярослави Кривоніс.

17:57 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь