A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Коротко про реформу шкільного харчування

Реформа шкільного харчування розпочалась задовго до повномасштабної російської агресії в Україну. Ще у 2020 році урядом було видано Постанову «Про затвердження плану заходів з реформування системи шкільного харчування», у якій зазначалось, що удосконалення системи організації харчування в закладах освіти має забезпечити формування культури здорового, збалансованого споживання їжі, питної води, та здійснити якісні зміни в технологічних процесах, зокрема провести модернізацію обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів освіти.

13:22 12.01.2024

Щодо порядку проведення розрахунків у безготівковій формі

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на виконання вимог частини двадцять дев’ятої статті 38 Закону № 1591 «Про платіжні послуги» Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова № 894).

08:34 09.01.2024

До уваги платників! Зміна деяких рахунків для зарахування надходжень

Головне управління ДПС у Полтавській області доводить до відома платників податків, що з 01.01.2024 набирає чинності наказ Державної казначейської служби України від 25.12.2023 № 324 «Про затвердження Змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету» (далі – Наказ).

10:05 04.01.2024

Озимим посівам і багаторічним травам можуть загрожувати шкідники.

Надзвичайну загрозу посівам озимих культур і багаторічних трав в  зимовий період можуть створити мишоподібні гризуни. Якщо їх не знищити, то за сприятливих умов зимою вони можуть швидко розмножуватись і завдавати великої шкоди посівам. 

10:02 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь