ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

«Робота для ВПО: ти потрібен»

«Робота для ВПО: ти потрібен»

27 вересня в приміщені Шишацького відділу Миргродської філії Полтавського обласного центру зайнятості  в рамках проведення інформаційної компанії «Робота для ВПО: ти потрібен» начальником Шишацького відділу  Денисом Чепігою проведено засідання круглого столу.  В засіданні взяли участь: заступник голови Шишацької селищної ради Наталія Коротич, начальник відділу  соціального забезпечення праці та соціальних послуг Шишацької селишної ради Наталія Завалідир, завідувач відділу підримки сімей в складних життєвих обставинах центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради Ольга Васильченко.  Зустріч соціальних партнерів спрямована на вирішення проблем зайнятості та трудової адаптації ВПО.

16:32 27.09.2023

Шишацький ліцей ім. В.І. Вернадського відвідали представники Програми розвитку Організації об’єднаних націй в Україні

Шишацький ліцей ім. В.І. Вернадського відвідали представники Програми розвитку Організації об’єднаних націй в Україні

   Керівник Проєкту ПРООН в Україні Ігор Кістеньов-Кавказький разом із заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максимом Калініним, іншими поважними гостями побував у закладі з нагоди завершення внутрішнього ремонту приміщення ліцею, яке відбувалося за підтримки ПРООН. Делегацію зустрічали селищний голова Олександр Тутка, керівник відділу освіти селищної ради Наталія Караваєва, директор ліцею Віталій Іваниця.

14:27 27.09.2023

Сімейний патронат

Сімейний патронат

Одним із пріоритетних завдань держави, громади та КУ «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради» зокрема, щодо допомоги і захисту прав дітей є створення сприятливих умов для збереження сім’ї для дитини. У тексті Конвенції ООН про права дитини підкреслюється важливість побудови системи соціальної підтримки таким чином, щоб гарантувати, поміж інших прав, право дитини на сім’ю. Особливо актуальною формою виховання дітей, які в силу життєвих обставин залишились без батьківського піклування є – сімейний патронат.

13:10 27.09.2023

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області

Новації податкового законодавства, встановлені Законом України від 30.06.2023 № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) були у центрі уваги під час чергового засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області, яке відбулося 26 вересня 2023 року в онлайн форматі.

11:23 27.09.2023

ВІДТЕПЕР ЗАЯВУ НА СТРАХОВУ ВИПЛАТУ МОЖНА ПОДАТИ  ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ОНЛАЙН

ВІДТЕПЕР ЗАЯВУ НА СТРАХОВУ ВИПЛАТУ МОЖНА ПОДАТИ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ОНЛАЙН

Пенсійним фондом України запроваджено новий сервіс подання заяв на страхові виплати у зв’язку з нещасним випадком на виробництві чи професійним захворюванням, який дозволяє громадянам дистанційно подавати такі заяви:

13:37 26.09.2023

«Круглий стіл» податківців Полтавщини за участі  народного депутата України  та бізнес-спільноти області

«Круглий стіл» податківців Полтавщини за участі народного депутата України та бізнес-спільноти області

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка відбулась робоча зустріч. Також на захід були запрошені начальник Полтавської митниці Олександр Горбов, його заступники Наталія Скабук та Юрій Кіргетов, представники «Полтавської асоціації бізнесу» на чолі з керівницею Іриною Бессарабовою і бізнес-спільнота  м. Кременчука.

10:36 26.09.2023

Небезпека нелегального працевлаштування

Небезпека нелегального працевлаштування

У нинішніх умовах актуальною є тема боротьби з виплатою зарплати “в конверті”. Всі роботодавці при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства.

08:13 26.09.2023

Щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет

Щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет

У зв’язку з надходженням численних звернень від суб’єктів господарювання та з метою практичного застосування бізнесом, з питань проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, надаємо приклади алгоритму дій продавців у частині виконання обов’язку щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет.

09:37 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь