A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Воскобійницькі юнаки та дівчата – срібні призери районного етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Воскобійницькі юнаки та дівчата – срібні призери районного етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

   У Миргороді відбувся ІІІ (районний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед юнаків.  Поборотися за перше місце приїхали 15 команд  Миргородського району. Наші юнаки продемонстрували сильну гру. У своїй групі команда Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у складі Шинкарьова Євгенія, Борисенка Богдана, Бинзаря Олександра, Сулима Владислава, Папірного Дмитра, Мацьків Антона, Момота Олега, Костельного Тимура, Капцоша Василя, Жемели Антона виборола перше місце і вийшла у фінал.

10:11 02.05.2024

ДОВКІЛЛЯ ОЧИМА ЛІЦЕЇСТІВ

ДОВКІЛЛЯ ОЧИМА ЛІЦЕЇСТІВ

До щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» долучився й опорний заклад «Шишацький ліцей ім. В. І. Вернадського». У ній взяли участь здобувачі освіти, техпрацівники, учителі. Прибрали пришкільне подвір’я, впорядкували дитячі та спортивні майданчики, облаштували доріжку від приміщення ліцею до бомбосховища, висадили дерева, кущі та квіти на території закладу, побілили бордюри та дерева.

15:36 01.05.2024

Воїни подякували нашій громаді за активну співпрацю

Воїни подякували нашій громаді за активну співпрацю

   Сьогодні відбулася тридцята сесія восьмого скликання Шишацької селищної ради. Вона була скликана позапланово, оскільки виникла термінова необхідність упорядкувати земельні ділянки під водяними свердловинами, що перебувають на балансі комунального підприємства «Техкомунбуд». Тож порядок денний сесії складався лише з трьох питань, серед яких були земельні питання: про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризиції земель КП «Техкомунбуд». Крім цього, два питання стосувалися упорядкування комунального майна Шишацької селищної ради.

14:31 30.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шишацька селищна рада Миргородського району Полтавської області оголошує земельні торги у формі електронного аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки комунальної власності

14:28 29.04.2024

У Шишаках відбувся обласний огляд-конкурс народної творчості "Де згода в сімействі"

У Шишаках відбувся обласний огляд-конкурс народної творчості "Де згода в сімействі"

   У Шишацькому селищному будинку культури проведено творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців Шишацької територіальної громади у рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості «Де згода в сімействі», присвяченого 255-річчю від дня народження класика нової української літератури І.П. Котляревського, організованого Полтавським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА.

11:19 29.04.2024

Воїна з Яресьок нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно)

Воїна з Яресьок нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно)

    За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдата ЗАЯРУ Руслана Володимировича (посмертно).

10:18 29.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

30 квітня 2024 року об 1100 годині планується проведення позачергової 30 сесії 8 скликання Шишацької селищної ради.

09:11 29.04.2024

У пам'ять про тих, хто врятував людство

У пам'ять про тих, хто врятував людство

   Скоро чотири десятиліття, як роковини Чорнобиля нагадують людству, які наслідки можуть бути, коли влада надає більшого значення прописаним на папері планам, ніж реальності; коли у пріоритеті не людина, а міфічні показники.

16:01 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь