ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації: «Генеральний план селища Шишаки Миргородського району Полтавської області»

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації: «Генеральний план селища Шишаки Миргородського району Полтавської області»

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації: «Генеральний план селища Шишаки Миргородського району Полтавської області».

14:43 24.11.2023

90-ті роковини страшного злочину: Україна і світ вшановують жертв  Голодомору 1932-1933 років

90-ті роковини страшного злочину: Україна і світ вшановують жертв Голодомору 1932-1933 років

   У четверту суботу листопада, у День пам’яті жертв голодоморів, у храмах проводять поминальні богослужіння і приносять символічні горщики із зерном та свічками до пам’ятників жертвам голодоморів в Україні.  У цей день о 16:00  оголошується загальнона-ціональна хвилина мовчання і по всій Україні відбувається акція “Запали свічу”. Свічі пам’яті  про закатованих голодом українців запалюють біля пам’ятників жертвам. Долучитися до скорботної акції може кожен житель Шишаччини, запаливши свічу вдома.

12:49 24.11.2023

На засіданні виконавчого комітету селищної ради розглянули тариф на водовідведення для ПП «Комбінат комунальних підприємств с.Яреськи»

На засіданні виконавчого комітету селищної ради розглянули тариф на водовідведення для ПП «Комбінат комунальних підприємств с.Яреськи»

   Члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення від 14 лютого 2023 року «Про коригування тарифу на послуги з централізованого водовідведення для приватного підприємства «Комбінат комунальних підприємств с. Яреськи». Ще тоді тариф було встановлено і для населення, і для інших споживачів у розмірі 26 гривень за кубічний метр. Однак для населення новий тариф не вступив у дію, бо був відтермінований через воєнний стан.

12:09 24.11.2023

За 10 місяців 2023 року платники Полтавщини зареєстрували  понад 20 тисяч РРО/ПРРО

За 10 місяців 2023 року платники Полтавщини зареєстрували понад 20 тисяч РРО/ПРРО

Фахівці управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Полтавській області на постійній основі проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу із платниками податків щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО.

10:02 24.11.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

28 листопада 2023 року о 10 годині планується проведення позачергової 26 сесії 8 скликання Шишацької селищної ради.

15:20 23.11.2023

До уваги платників податків! Сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО та ПРРО!

До уваги платників податків! Сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО та ПРРО!

Головне управління ДПС у Полтавській області проводить сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій, передбачених Законом України від 30.06.2023 №3219-IX в частині застосування РРО та ПРРО, за наступним графіком:

10:38 16.11.2023

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).  Його робота направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямків, зокрема: ставки податків; глосарії та довідники; щоденна підбірка відповідей на двадцять актуальних запитань; податковий календар, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС; зміни в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання таких змін на електронну адресу та інше.

14:47 09.11.2023

Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації

Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації. Проте деякі несвідомі громадяни не лише самостійно не прибувають до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем військового обліку у випадку зміни військово-облікових даних, як того вимагають Правила військового обліку, що затверджені постановою кабінету міністрів, а й відмовляються прибувати до ТЦК та СП навіть після виклику (вручення повістки). Звичайно ж подібні порушення несуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

14:45 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь