A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

В Україні стартувала національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу»

В Україні стартувала національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу»

Створюються 8 додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби під егідою МВС. Основою підрозділів стануть люди з бойовим досвідом та високою мотивацією. Підбір проводитимуть за кращими світовими стандартами. Це не мобілізація. Це добровільний набір.

16:52 06.02.2023

Вихованка Шишацької ДЮСШ Настя Тутка – призерка обласного чемпіонату серед дорослих

Вихованка Шишацької ДЮСШ Настя Тутка – призерка обласного чемпіонату серед дорослих

  Юні стрільці нашої громади, учні Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у чемпіонаті Полтавської області серед дорослих у м. Горішні Плавні. Діти повернулися зі змагань з особистими рекордами і позитивними емоціями, розповідає тренер Геннадій Чапала.

16:23 06.02.2023

Службі пробації України - 8 років

Службі пробації України - 8 років

Цьогоріч, 5 лютого в системі виконання покарань відзначатиметься восьма річниця прийняття Закону України «Про пробацію», прийнятого Верховною Радою України 5 лютого 2015 року. Прийняттям даного Закону Верховна Рада України схвалила реальний крок у сфері наближення юстиції України до міжнародних стандартів і впровадження у державі принципово нової системи заходів кримінально-правового характеру, покликаних у першу чергу забезпечити безпеку суспільства.

08:14 03.02.2023

Збережемо разом посіви та бджіл –  постійний діалог пасічника з аграрієм - запорука підвищення врожайності сільськогосподарських культур та продуктів бджільництва

Збережемо разом посіви та бджіл – постійний діалог пасічника з аграрієм - запорука підвищення врожайності сільськогосподарських культур та продуктів бджільництва

Швидко промайнуть зимові місяці і розпочнуться весняно - польові роботи в сільськогосподарських підприємствах і фермерських господарствах.

13:33 02.02.2023

Система HACCP обов’язкова для всіх: як та навіщо впроваджувати

Система HACCP обов’язкова для всіх: як та навіщо впроваджувати

Вже з 20 вересня 2019 року настала кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх українських підприємствах. Це стосується й малих потужностей, діяльність яких так або інакше пов’язана з харчовими продуктами. Багато операторів ринку сподіваються, що придбавши «сертифікат про впровадження НАССР», вони зможуть працювати без проблем і надалі. Таких «підприємців» чекає розчарування: наявність лише сертифікату не є панацеєю, тому що система має ефективно працювати на кожному етапі виробництва та обігу харчових продуктів.  Виконання цих вимог є обов’язковим через прийнятий Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який 20 вересня 2015 року вже набув чинності, згідно якому контролюючим органом є Дерржпродспоживслужба України.

16:15 25.01.2023

ПРО КОНТРОЛЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ЯКІ НАДХОДЯТЬ В ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ТА СУПРОВІДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

ПРО КОНТРОЛЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ЯКІ НАДХОДЯТЬ В ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ТА СУПРОВІДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Як правило, в закладах освіти дуже рідко використовують такі інструменти оцінювання надійності постачальників та вхідного контролю як аудит постачальників чи лабораторні дослідження.

16:13 25.01.2023

Електронні сигарети та вейпи: безпечна альтернатива чи шкода здоров’ю?

Електронні сигарети та вейпи: безпечна альтернатива чи шкода здоров’ю?

Відмова від куріння – одна з кращих речей, яку ви можете зробити для свого здоров’я. Куріння шкодить майже всім органам вашого тіла, включаючи серце. Майже третина смертей від серцевих захворювань є результатом як активного, так і пасивного куріння.

15:52 25.01.2023

Державна реєстрація потужностей

Державна реєстрація потужностей

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності,  керівників підприємств торгівлі харчовими продуктами, ресторанного та громадського харчування, аптек, власників пасік, молокопереробних підприємств, постачальників харчових продуктів  та інших операторів ринку!

15:45 25.01.2023

Правильне зберігання в погребах овочевої продукції – запорука запобігання розвитку їх хвороб

Правильне зберігання в погребах овочевої продукції – запорука запобігання розвитку їх хвороб

На зберігання закладають, як правило, сорти овочевих культур середньопізніх та пізніх строків дозрівання, без ознак в’янення, неушкоджені хворобами і шкідниками, не пророслі, не підморожені, з сухою поверхнею, без механічних пошкоджень та тріщин. Важливе значення має також лежкість коренеплодів. Вона залежить від сортових особливостей, умов вирощування, погодних умов при зборі урожаю, режиму зберігання.

08:06 23.01.2023

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України!

   Шановні жителі громади! Сьогодні ми відзначаємо чергову річницю об’єднання українських земель в єдину соборну незалежну Українську державу.  Цим прагненням українців, офіційно оголошеним Актом злуки Української народної республіки із Західноукраїнською народною республікою, - понад сто років. Понад сто років тому наш народ утверджував єдину істину: немає західних, східних, центральних, північних чи південних українців. Є єдиний український народ, який прагне жити в єдиній державі Україна. І зараз наш народ бореться саме за це прагнення, за цю ідею, за цю реальність.

12:53 22.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь