A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Шановні жителі та гості Шишацької громади!

Шановні жителі та гості Шишацької громади!

   Запрошуємо вас у суботу, 26 червня, підтримати команди, котрі беруть участь у спартакіаді з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді! Місце проведення – селищний стадіон. Початок – о 9 годині.

13:01 22.06.2021

ЗАМОВИТИ СТРАХОВИЙ ПОЛІС НА АВТОМОБІЛЬ ВЖЕ МОЖЛИВО ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ВОДІЯ

ЗАМОВИТИ СТРАХОВИЙ ПОЛІС НА АВТОМОБІЛЬ ВЖЕ МОЖЛИВО ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ВОДІЯ

   Живемо у період змін, пандемії та глобального переосмислення себе у цьому світі. Людство уже чітко розуміє, що майбутнє за онлайн-сервісами. Це не тільки полегшує життя громадян, але й допомагає зберігати своє здоров’я.

08:42 22.06.2021

Чарівні струни душі Володимира Михайлеця

Чарівні струни душі Володимира Михайлеця

   Саме вони зібрали недільного вечора чимало жителів Михайликів та інших сіл нашої громади у місцевому будинку культури. У закладі, що багато років поспіль жив творчим запалом цього самородка-митця, невгамовного організатора, майстра плекання рукотворної краси і людської душі…

11:32 18.06.2021

Правила пожежної безпеки в церквах до Дня Святої Трійці

Правила пожежної безпеки в церквах до Дня Святої Трійці

   За статистикою основними причинами пожеж є недбале ставлення до елементарних правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем. Залишається актуальним питанням дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах особливо під час проведення богослужінь з нагоди Дня Святої Трійці. Небезпекою цих будівель з точки зору пожежної безпеки є те, що для будівництва та оздоблення використовується велика кількість горючих матеріалів, також наявні джерела відкритого вогню (свічки, лампадки).           

13:16 17.06.2021

Сплата майнових податків фізичними особами

Сплата майнових податків фізичними особами

   Миргородський сектор організації роботи організаційно – розпорядчого управління ГУ ДПС у Полтавській області  нагадує, що згідно Податкового кодексу України (далі ПКУ), до складу майнових податків входять:

14:40 16.06.2021

Задекларовані громадянами податки треба сплатити до 1 серпня 2021 року

Задекларовані громадянами податки треба сплатити до 1 серпня 2021 року

   Миргородський сектор організації роботи організаційно – розпорядчого управління ГУ ДПС у Полтавській області  інформує про те, що податок на доходи фізичних осіб за наслідками поданої річної декларації про майновий стан і доходи треба сплатити до 1 серпня 2021 року.

14:39 16.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

 18 червня 2021 року о 10 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2, колишній зал Шишацької районної ради) планується проведення позачергової 9 сесії 8 скликання Шишацької селищної ради. Пленарне засідання сесії відбудеться з урахуванням карантинних вимог.

11:09 15.06.2021

Роботи в саду в червні

Роботи в саду в червні

  Після цвітіння у рослин найбільш напружений період. В цей час йде формування врожаю, ріст пагонів, коренів, листя і закладка бруньок для продовження росту пагонів і врожаю майбутнього року. На все це треба багато поживних речовин, вологи і світла. Якщо рослинам не допомогти, то вони наявний запас поживних речовин витратять на урожай цього року, а на закладку плодових бруньок під урожай майбутнього року їх не вистачить, а також не відкладуться запасні речовини і для перезимівлі. Рослини виснажаться і при несприятливих умовах загинуть. Тому рослини необхідно підгодувати, найкраще компостом, перегноєм або рідким гноєм (розведеним). Ці найцінніші добрива мають всі  необхідні елементи харчування (азот, фосфор, калій, сірку, вапно, магній). Вони покращують структуру ґрунту. Для підгодівлі гнойову рідину розбавляють в 5 разів, курячий послід - у 10 разів, деревну золу беруть 200 г. на 10 л. води. При необхідності проводять позакореневе підживлення (по кроні) сечовиною.

09:20 14.06.2021

Поради любителям квітникарям: чому не квітують іриси?

Поради любителям квітникарям: чому не квітують іриси?

  Які красиві квіти ірисів (називають, ще їх - півники), різнокольоровими барвами квітують в даний час. У любителів квітникарів душа радіє від їх квітування, але в останні роки бутони ірисів на деяких квітконосах не розквітають. З цим питанням до нас часто звертаються любителі квітникарі, щоб розказали, що відбувається з ірисами і розповіли про заходи уникнення цього явища.

09:17 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь