A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Відзначаємо 15-й Всесвітній день вишиванки!

Відзначаємо 15-й Всесвітній день вишиванки!

   День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. Це не офіційне, але доволі популярне свято. І молоде, сучасне, яке виникло як ідея невеличкої спільноти, а поширилося не тільки всією Україною, але й за її межами.

09:34 20.05.2021

Послідовність дій суб’єкта господарювання при реєстрації ПРРО

Послідовність дій суб’єкта господарювання при реєстрації ПРРО

Миргородський сектор організації роботи організаційно – розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській області інформує про те, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі - ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. На обліку має перебувати також його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України .

08:24 19.05.2021

Щодо розблокування податкових накладних

Щодо розблокування податкових накладних

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що Порядком зупинення податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 (далі – Порядок, затверджений Постановою № 1165) визначено механізм зупинення податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – Реєстр) на підставі автоматизованого моніторингу відповідності податкової накладної/ розрахунку коригування критеріям оцінки ступеня ризиків.

08:21 19.05.2021

Відстрочення податкового боргу

Відстрочення податкового боргу

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року №1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон №1072), підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України доповнено пунктом 1 (прим. 2), яким передбачено, що податковий борг платників податків - фізичних осіб, у тому числі самозайнятих осіб, який у загальній сумі не перевищує 6800 гривень, може бути врегульований у такому порядку:

08:20 19.05.2021

Комунальники і працівники лікарні подбали про чистоту і затишок для хворих земляків

Комунальники і працівники лікарні подбали про чистоту і затишок для хворих земляків

   Після того, як палати провізорного відділення Шишацької лікарні обладнали точками доступу до централізованої подачі кисню, налаштували необхідне електропостачання, виникла необхідність навести тут порядок. Оскільки часу на це було небагато (бо пацієнти довго чекати не могли), на допомогу працівникам лікарні прийшли робітники комунального підприємства "Техкомунбуд". Спільними зусиллями відділення побілили, пофарбували, вимили і впорядкували. Працьовитими руками чоловіків-майстрів і дбайливими жіночими руками створено затишок там, де нині це найнеобхідніше. Адже, як відомо, і стіни лікують, якщо вони охайні і чисті. У відділенні ще залишаються старі меблі і вдосконалювати його можна безкінечно. Однак першочергове завдання – забезпечення киснем і наведення елементарного порядку в умовах обмеженого часу – виконане.

15:09 14.05.2021

Безпека та здоров’я під час застосування пестицидів і мінеральних добрив

Безпека та здоров’я під час застосування пестицидів і мінеральних добрив

Мінеральні добрива, регулятори росту рослин, пестициди, знешкоджувальні та інші хімічні речовини широко увійшли в практику рослинництва. Вони забезпечують отримання та збереження високих урожаїв. Проте, всі ці речовини в тій чи іншій мірі небезпечні для людського здоров’я та навколишнього середовища. Необережне їх використання може завдати величезної, часто непоправної шкоди не лише працюючим з ними особам, але й іншим людям, тваринному й рослинному світу, ґрунту, атмосфері.

13:42 14.05.2021

Більшість питань, що розглядалися на засіданні виконавчого комітету, були присвячені дітям

Більшість питань, що розглядалися на засіданні виконавчого комітету, були присвячені дітям

   Пов'язане це з нещодавно утвореною службою у справах дітей Шишацької селищної ради та необхідністю унормувати всі законодавчі аспекти соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

13:44 10.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь