ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Під час весняно-польових робіт зростають ризики виробничого травматизму

Під час весняно-польових робіт зростають ризики виробничого травматизму

   Із початком весняно-польових робіт значно зростають обсяги та інтенсивність виробничого процесу, пов’язаного з перевіркою готовності сільськогосподарської техніки, підготовкою насіння ярих зернових та зернобобових культур. У цей час пожвавлюються й інші роботи в агропромисловому виробництві, зростає кількість зайнятих на ручних роботах працівників, у першу чергу, на технологічному обслуговуванні й забезпеченні роботи посівних та інших машинно-тракторних агрегатів. Усе це збільшує ризик виробничого травматизму, особливо при недотриманні правил техніки безпеки та охорони праці, що призводять до неналежної організації робіт.

10:58 20.04.2021

Попереджувальні заходи запобігання отруєння бджіл пестицидами

Попереджувальні заходи запобігання отруєння бджіл пестицидами

   Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, у зв’язку з проведенням весняно-польових робіт  наголошує про необхідність дотримання вимог, щодо застосування пестицидів і агрохімікатів.

08:30 19.04.2021

17 квітня — День довкілля. Подбаймо про навколишнє середовище!

17 квітня — День довкілля. Подбаймо про навколишнє середовище!

   День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня. Цього дня проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. 

12:11 16.04.2021

Підпалюємо сухостій  –  створюємо небезпеку для власного життя і здоров’я

Підпалюємо сухостій – створюємо небезпеку для власного життя і здоров’я

   Про це вже неодноразово йшлося у попередженнях-інформаціях рятувальників, різних відповідальних органів і служб. Однак щойно прийшло перше весняне тепло – як жителі Шишацької громади приступили для генерального прибирання територій і найлегший спосіб для декого – це підпалити минулорічний бур’ян. У повітрі висить сморід, яким має дихати усе живе навколо, а,здавалося б, невинне вогнище несподівано переростає у полум’яного змія, що швидко виходить з-під контролю  свого горе-господаря, наближаючи небезпеку до людських помешкань чи лісових угідь.

11:28 16.04.2021

Вітаємо учнів нашої громади - учасників, призерів і переможців онлайн-заходів!

Вітаємо учнів нашої громади - учасників, призерів і переможців онлайн-заходів!

   Кілька тижнів тому розповідалося про спортивні досягнення нашої юні – вихованців Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи. Але ми можемо пишатися й іншими успіхами учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів Шишацької громади. Сьогодні – розповідь саме про них.

11:22 16.04.2021

«Червоний» рівень – це посилення карантинних обмежень

«Червоний» рівень – це посилення карантинних обмежень

   Сьогодні у Шишацькій селищній раді відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, викликане уведенням «червоної» зони на території усієї Полтавської області та погіршенням епідеміологічної ситуації у самій Шишацькій ОТГ.

20:27 14.04.2021

Особливості сплати податку на нерухомість громадянами у 2021 році

Особливості сплати податку на нерухомість громадянами у 2021 році

   Миргородський сектор організації роботи організаційно – розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє про те, що у 2021 році  «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачується фізичними особами - власниками житлової та/або нежитлової нерухомості за 2020 рік, з урахуванням мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня 2020 року (4723 грн.)».

15:36 14.04.2021

Чи подається декларація акцизного податку платником, який протягом звітного періоду не провадив господарську діяльність?

Чи подається декларація акцизного податку платником, який протягом звітного періоду не провадив господарську діяльність?

   Згідно з п. 223.2 ст. 223 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платники податку, визначені п. 212.1 ст. 212 ПКУ (крім імпортерів підакцизних товарів, зазначених у підпунктах 215.3.4, 215.3.5, 215.3.5 прим. 1, 215.3.5 прим. 2, 215.3.6, 215.3.7, 215.3.8 п. 215.3 ст. 215 ПКУ), подають щомісяця не пізніше 20 числа наступного звітного (податкового) періоду контролюючому органу за місцем реєстрації декларацію з акцизного податку (далі – Декларація) за формою, затвердженою у порядку, встановленому ст. 46 ПКУ.

15:33 14.04.2021

Електронні сервіси – комфортно та зручно!

Електронні сервіси – комфортно та зручно!

   Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що сьогодні платники податків мають можливість без особистих візитів до контролюючих органів отримати необхідну інформацію, у тому числі довідки, консультації та вчасно подавати податкову звітність. Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до низки безкоштовних електронних сервісів.

15:29 14.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь