ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Ситуація з COVID-19. Триває вакцинація. Школи - на дистанційному навчанні

Ситуація з COVID-19. Триває вакцинація. Школи - на дистанційному навчанні

   З минулої суботи у Центрі первинної медико-санітарної допомоги розпочато вакцинацію від COVID-19. Першими, як і передбачалося, щеплюються медичні працівники та жителі Шишаччини віком 80 плюс.  Менш ніж за тиждень на Шишаччині провакциновано 70 людей. Щеплення проводять вакциною Covishield - AstraZeneca/Oxford. Розробник – британсько-шведська компанія AstraZeneca у співпраці з Оксфордським університетом, виробник –Індія.

14:18 02.04.2021

Оздоровчі послуги людям, котрі перехворіли COVID-19, пропонує відділення денного перебування "Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради"

Оздоровчі послуги людям, котрі перехворіли COVID-19, пропонує відділення денного перебування "Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради"

   Після лікування пневмонії загалом і викликаної коронавірусною інфекцією зокрема організму людини потрібна комплексна реабілітація.

12:05 02.04.2021

Навчалися старости та діловоди Шишацької громади

Навчалися старости та діловоди Шишацької громади

 Відповідно до рішення виконкому Шишацької  селищної ради від 22.01.2021 року «Про вчинення нотаріальних дій старостами старостинських округів селищної ради»,  ст. 37 Закону України «Про нотаріат» на посадових осіб органів місцевого самоврядування покладено обов’язок щодо вчинення цілої низки нотаріальних дій у сільських населених пунктах.

11:42 02.04.2021

Із 1 квітня на водних об’єктах області розпочалася весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів

Із 1 квітня на водних об’єктах області розпочалася весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів

   Відповідно до наказу Управління Держрибагентства у Полтавській області від 16 березня 2021 року № 65 встановлено терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2021 році на підконтрольних водних об’єктах Полтавському рибоохоронному патрулю.

10:22 02.04.2021

ПОРЯДОК ЗАСТОСУВАННЯ  РРО/ПРРО  СІМЕЙНИМИ ЛІКАРЯМИ

ПОРЯДОК ЗАСТОСУВАННЯ РРО/ПРРО СІМЕЙНИМИ ЛІКАРЯМИ

      Шишацька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що така категорія  платників, як сімейні  лікарі починаючи з 1 січня 2021 року, відповідно до вимог Податкового кодексу України, при проведенні розрахункових операцій за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я, в обов’язковому порядку мають застосовуватися РРО або ПРРО. Законодавством передбачено, що РРО/ПРРО не застосовуються у разі здійснення розрахунків за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я у безготівковій формі (з рахунку на рахунок), через банківські установи, та виключно через сервіси переказу коштів або за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування. Це означає, що  отримання сімейним лікарем коштів на власний рахунок не потребує проведення такої операції через РРО або ПРРО.

13:13 01.04.2021

Декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році,  зокрема, від ведення сільськогосподарської діяльності

Декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, зокрема, від ведення сільськогосподарської діяльності

   Головне управління ДПС у Полтавській області  повідомляє, що з 1 січня 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року, і триватиме вона до 1 травня 2021 року.

13:09 01.04.2021

Податкова інформує

Податкова інформує

   Сума податкового боргу по ГУ ДПС у Полтавській області станом на березень 2021 року складає 3 млрд. 648,2 млн. гривень. Як повідомив журналістам заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Максим Яіцький, з початку поточного року забезпечено скорочення податкового боргу на 53,5 млн.грн. або майже на 1,4 відсотки.

13:07 01.04.2021

Гендерні аспекти ринку праці

Гендерні аспекти ринку праці

 Нещодавно на Полтавщині презентували Гендерний профіль області. Один із розділів документа – Зайнятість та безробіття. До його створення долучилася Полтавська обласна служба зайнятості.

10:18 31.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь