ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Привітали комунальні служби Шишаччини

Привітали комунальні служби Шишаччини

   Сьогодні у селищному будинку культури, з нагоди професійного свята,  урочисто привітали працівників та ветеранів житлово-комунального господарства Шишаччини. Серед відзначених – представники комунального підприємства «Техкомунбуд» Шишацької селищної ради, Яреськівського комунального підприємства, Шишацького відділку «Полтававодоканал», Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування селищної ради.

19:25 19.03.2021

Припинили повноваження депутатів селищної ради

Припинили повноваження депутатів селищної ради

   На шостій сесії селищної ради депутати одноголосно підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутатів селищної ради від партії «Опозиційної платформи «За життя» Маргарити Яворовської та Олега Зуба, відповідно до поданих ними заяв.

18:27 19.03.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

   19 березня 2021 року о 10 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення позачергової 6 сесії 8 скликання Шишацької селищної ради. Пленарне засідання сесії відбудеться з урахуванням карантинних вимог.

11:31 17.03.2021

ОХОРОНА ПРАЦІ НА МАЛИХ АГРОПІДПРИЄМСТВАХ  ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ

ОХОРОНА ПРАЦІ НА МАЛИХ АГРОПІДПРИЄМСТВАХ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ

   Організація виробничих процесів на малих сільгосппідприємствах та фермерських господарствах суттєво відрізняється від організації виробництва у великих аграрних підприємствах та агрохолдингах. Це обумовлюється порівняно невеликими площами землі, що обробляються, та малою чисельністю працюючих. Проте такі господарства в нашому регіоні складають значну частину всіх аграрних підприємств.

19:58 16.03.2021

Штрафи за спалювання сухостою значно зросли

Штрафи за спалювання сухостою значно зросли

   4 березня поточного року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки».

15:14 12.03.2021

Звільнення від сплати єдиного соціального внеску

Звільнення від сплати єдиного соціального внеску

    Згідно  Закону України від 13 травня 2020 року №592-IX “Про внесення змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”  з 1 січня 2021 року визначено, що фізичні особи  - підприємці або особи, які провадять незалежну професійну діяльність та одночасно мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок у розмірі не менше мінімального.  Зазначаємо, що податкові органи мають доступи до персоніфікованих відомостей про заробітну плату застрахованих осіб,  тому подавати будь-якого виду заяви чи повідомлення таким підприємцям або самозайнятим особам не потрібно.

09:22 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь