ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Складних дітей не буває. Є складні життєві ситуації

Складних дітей не буває. Є складні життєві ситуації

   У цьому переконана директор Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Валентина Лубенець. А ще вона скептично ставиться до будь-яких рейтингів навчальних закладів чи оцінювання дітей за схемою “успішний – неуспішний”, “обдарований – необдарований”.

14:35 05.10.2020

Осінь у літах — час для себе

Осінь у літах — час для себе

   Бібліотекар – організатор дозвілля не тільки для юних відвідувачів, але й для односельців старшого віку. Наприклад, у Жоржівці Марія Забалуй постійно проводить цікаві заходи для ветеранської організації краю. За сприяння й активної підтримки старости Лілії Бабич у приміщенні старостату збиралися (й будуть збиратися після карантину) для спілкування й корисного дозвілля жителі Жоржівки. Бібліотекар Марія Христофорівна робить ці зустрічі тематичними й приуроченими певній події, даті чи особистості.

14:16 05.10.2020

Бібліотекар Надія Шостя: "Списати книгу у макулатуру - це трагедія"

Бібліотекар Надія Шостя: "Списати книгу у макулатуру - це трагедія"

   Надія Шостя родом з Григорівщини. Але рідною домівкою для неї стала Велика Бузова, де разом з чоловіком Сергієм Віталійовичем вони живуть уже майже сорок років. І ці чотири десятиліття поспіль Надія Миколаївна, як вона говорить, “у культурі”.

14:09 05.10.2020

«Шаную воїнів, біжу за героїв України»

«Шаную воїнів, біжу за героїв України»

   Цьогоріч  учні та вчителі Сагайдацького  навчально-виховного комплексу долучилися до проведення Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Ініціатором  участі у заході виступив рій «Сагайдацькі козаки».  

16:02 28.09.2020

Створюємо туристичні родзинки і зони дозвілля для жителів громади

Створюємо туристичні родзинки і зони дозвілля для жителів громади

   Упродовж п’яти років наша громада активно трудилася над передумовами появи туристичних зон. Розпочали з найпростішого і найобов’язковішого: наведення порядку. Це стало можливим після створення власного комунального підприємства. Відтоді у різних куточках громади з’явилися баки для сміття і вторсировини.  А його працівники дбають про чистоту та благоустрій Шишацької ОТГ у різних напрямках. І перші зони відпочинку у природних локаціях – столи, лави, мангали - створені саме їхніми працьовитими руками.

10:37 25.09.2020

Коронавірус наступає, а сімейний лікар застерігає: "Не ставте самі собі діагнози"

Коронавірус наступає, а сімейний лікар застерігає: "Не ставте самі собі діагнози"

   Нині у Шишацькому районі зареєстровано 35 випадків захворювань на COVID-19. Щотижня добавляються по кілька людей. А з ними розширюється коло контактних осіб і зростає небезпека поширення коронавірусної інфекції.

15:51 24.09.2020

У Шишацькій школі розпочато ремонт харчоблоку

У Шишацькій школі розпочато ремонт харчоблоку

   Як повідомляє відділ освіти Шишацької селищної ради, цього тижня розпочато капітальний ремонт харчоблоку за проєктом «Капітальний ремонт будівлі опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області». Тому певний час не буде можливості забезпечувати дітей харчуванням.

15:45 24.09.2020

НАМ ПОТРІБНЕ МИРНЕ НЕБО

НАМ ПОТРІБНЕ МИРНЕ НЕБО

   21 вересня  в Сагайдацькому навчально-виховному комплексі були проведені виховні заходи з нагоди Міжнародного дня миру. Не зважаючи на те, що відзначення цієї дати  проходило в умовах пандемії COVID – 19, наші вихованці проявили свою громадянську позицію, присвятивши  цей день ідеалам миру та добра.

14:02 22.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь