ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

До уваги землевласників (землекористувачів)

До уваги землевласників (землекористувачів)

З метою виконання Указу Президента України від 22.07.2019 № 542/2019 року «Про заходи щодо протидії рейдерству», відділ у Шишацькому районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області звертає увагу землевласників (землекористувачів), органів державної влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ та організацій усіх форм власності, на необхідність перенесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки, обмеження (обтяження) у їх використанні, зареєстровані до 1 січня 2013 року у Державному реєстрі земель.

12:44 16.09.2020

За п'ять років — 2450 ліхтарів та 800 кілометрів електромереж

За п'ять років — 2450 ліхтарів та 800 кілометрів електромереж

 Триває поточний ремонт мереж вуличного освітлення, на що цьогоріч сплановано 489 тисяч гривень. Як повідомляє управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Шишацької селищної ради, роботи проведені на комплектних трансформаторних підстанціях у Христівці, Жоржівці, Михайликах, Шафранівці та Шишаках.

10:45 11.09.2020

Сагайдацькі ветерани побували на гостинах у Гоголя і обрали нового голову

Сагайдацькі ветерани побували на гостинах у Гоголя і обрали нового голову

   Не вперше жителі Сагайдаччини, котрі представляють місцеву ветеранську організацію й активно відвідують заняття Університету третього віку, що діє при відділенні Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, виїхали за межі рідного села задля духовного розкрилля.

09:49 11.09.2020

Жителі громади зловживають викликами спецслужб

Жителі громади зловживають викликами спецслужб

   Такі висновки можна зробити, аналізуючи протоколи адміністративної комісії, що діє при виконавчому комітеті Шишацької селищної ради. Очолює комісію заступник селищного голови Олег Білик. До складу комісії також входять заступник голови комісії, секретар, представники управлінь, відділів та депутати селищної ради, громадськість. Загалом сім осіб.

09:36 11.09.2020

Коронавірус поряд. Що робити?

Коронавірус поряд. Що робити?

   Епідеміологічна ситуація з COVID-19 на території Шишацького району ускладнюється. Щодня виникають нові спалахи захворювання.  Вони пов’язані зокрема з тим, що люди не використовують засобів індивідуального захисту, приходять на роботу вже хворими, тому інфекція дуже швидко поширюється в колективі. Закликаємо жителів Шишацького району бути обережними, дотримуватися санітарно-епідемічних норм та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Що варто і чого не варто робити у разі погіршення самопочуття, розповідає головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької селищної ради Олександр ІВАЩЕНКО.

15:22 03.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь