ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

203-я річниця від дня народження видатного українського поета

203-я річниця від дня народження видатного українського поета

      До відзначення 203-ї річниці від дня народження видатного українського поета, художника та громадського діяча Тараса Шевченка, Територіальний центр Шишацької селищної ради спільно з слухачами «Університету ІІІ віку» Яреськівської ветеранської організації, організували та провели захід на тему: «Кобзарева струна не вмирає».

16:25 09.03.2017

Зустріч слухачів «Університету ІІІ віку» Сагайдацької ветеранської організації з представниками Управління Пенсійного фонду України

Зустріч слухачів «Університету ІІІ віку» Сагайдацької ветеранської організації з представниками Управління Пенсійного фонду України

     7 березня 2017 року, напередодні святкування 8 – Березня завідувач відділення денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради Світлана Шона, організували для слухачів «Університету ІІІ віку» Сагайдацької ветеранської організації, зустріч з представниками Управління Пенсійного фонду України  в Шишацькому районі.

16:20 09.03.2017

Методичне об’єднання початківців

Методичне об’єднання початківців

     Нещодавно на базі Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського відбулося засідання методичного об’єднання учителів початкових класів. Захід був присвячений темі «Модель сучасного уроку. Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах».

15:45 03.03.2017

Яреськи Університет ІІІ віку Фази місяця

Яреськи Університет ІІІ віку Фази місяця

     01 березня 2017 року, працівники відділення денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради, провели заняття – лекцію, для слухачів «Університету ІІІ віку» Яреськівської ветеранської організації на тему: «Місяць – та фази місяця. Вплив фаз Місяця на життя і здоров’я людини, на ріст і розвиток рослин».

15:45 01.03.2017

Про огляд-конкурс  театральних колективів

Про огляд-конкурс театральних колективів

     Яскраві постановки за класичними і авторськими творами, театральні експерименти, дивна атмосфера відвертості, щирості, доброзичливості, взаємовиручки, творчості і натхнення – все це результати районного етапу огляду-конкурсу театральних колективів загальноосвітніх навчальних закладів району, що проходив 28 лютого на базі Шишацького селищного будинку культури.

15:41 01.03.2017

Козацька педагогіка

Козацька педагогіка

     23 лютого 2017 року у Михайликівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради відбувся семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему «Організація національно-патріотичного виховання учнівської молоді засобами козацької педагогіки». Мета заходу – ознайомити учасників з освітньо-виховним середовищем навчального закладу, що сприяє становленню громадянина та патріота України; сформувати уявлення про систему роботи школи по національно-патріотичному вихованню. Веклич В.Г., директор Михайликівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів представив учасникам семінару педагогічний колектив та систему роботи школи. Шоцька О.В., заступник директора з виховної роботи, презентувала систему виховної роботи в Михайликівській школі.

15:35 01.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь