ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

35 років з піснею в серці

35 років з піснею в серці

Слова святі і звуки золоті. Аж до сльози, аж серце надривають, - І солодко, і боляче. А все ж Отак за словом слово - заспівають: Хіба ж без пісні в світі проживеш? Вона тебе розрадить у печалі, Вона тобі зорею засія... її ж бо не з-під палиці вивчали - Вона одвік супутниця твоя.   Вона для тебе стане Божим гласом З-під зір ясних та з-надрусальних вод... О слово рідне, вивірене часом, О пісне, що створив тебе народ!

09:08 17.01.2017

УВАГА, ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ!

УВАГА, ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ!

     За інформацією Українського гідрометеоцентру та Полтавського обласного центру з гідрометеорології, 6 січня впродовж доби очікується зниження температури повітря в північно-західній половині області до 9-14 морозу, в південно-східній половині області 4-9 морозу. В другій половині дня 6 січня, починаючи з південних районів області очікується сніг. Вітер північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, місцями хуртовини, на дорогах місцями снігові замети.

11:24 06.01.2017

Повідомлення Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області

Повідомлення Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області

     На носі Новорічні та Різдвяні свята, під час проведення яких можливі виникнення пожеж або інших НС, тому 27.10.2016 року працівниками Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з колегами 3-ДПРП (смт Шишаки) 1-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області здійснений візит до Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І.Вернадського, яка знаходиться за адресою: Шишацька селищна рада, смт. Шишаки, вул. Небесної сотні, 9 , були продемонстровані відеофільми про рятувальні роботи і підготовку до новорічних свят , проведена лекція з дітьми на протипожежну тематику "Правила пожежної безпеки знай - про життя подбай!"

09:59 29.12.2016

Спеціальне рятувальне обладнання для КП "Місцева пожежна охорона"

Спеціальне рятувальне обладнання для КП "Місцева пожежна охорона"

     В сучасних умовах різноманітності матеріалів наші помешкання, приміщення  установ та організацій усе більш насичуються новими, і часом надзвичайно небезпечними речовинами і матеріалами, особливо синтетичними і полімерними, при горінні яких виділяються токсичні, небезпечні для життя людей гази. Сухі дані свідчать про те, що часто продукти горіння, дим і знижена концентрація кисню стають  тими  небезпечними чинниками пожеж, від яких гинуть люди при пожежах.

09:19 27.12.2016

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

23 грудня 2016 року о 10 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення чергової 19 сесії селищної ради.

10:35 21.12.2016

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

14 грудня 2016 року о 10 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення позачергової 18 сесії селищної ради.

11:40 13.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь