ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Фандрайзинг – реальність для об’єднаних громад

Фандрайзинг – реальність для об’єднаних громад

    Ви ще не знаєте цього дивного слова? О, тоді вам треба познайомитися з головним спеціалістом відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енерго-менеджменту Шишацької селищної ради Юлією МИХАЙЛОВОЮ (наголос на “а”!). У цьому відділі, відповідно до штатного розпису, передбачені три посади. Однак поки що Юлія Володимирівна справляється сама. А ще вам треба обов’язково познайомитися з нею, якщо бажаєте поліпшити життя у своєму селищі чи селі, залучивши для цього будь-які нові ресурси - фінансові, людські, матеріальні, інформаційні тощо. Бо саме цей процес (залучення нових ресурсів) і називається словом фандрайзинг.

10:07 28.10.2016

Обмін досвідом щодо діяльності тер. центрів у умовах децентралізації

Обмін досвідом щодо діяльності тер. центрів у умовах децентралізації

   В рамках співпраці з  Великобагачанським територіальним центром  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 21 жовтня 2016 року працівники Територіального центру Шишацької селищної ради побували з робочим   візитом в смт Велика Багачка. Мета поїздки - обмін досвідом, налагодження співпраці.

09:32 25.10.2016

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

     Під час проведення 20.10.2016 року акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти." у Великоперевізькій ЗОШ I-II ступенів Шишацької селищної ради, с. В.Перевіз, вул. Шевченка, 56а, працівниками Шишацького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з колегами ДПРП-3 ДПРЗ-1 ГУ ДСНС України у Полтавській області, були продемонстровані відеофільми про рятувальні роботи і підготовку до новорічних свят, проведена лекція з дітьми на протипожежну тематику згідно поговірки : "Вогонь хороший помічник, але поганий господар."

11:28 21.10.2016

Право на вибір лікаря

Право на вибір лікаря

В рамках виконання рішення "Про Рекомендації слухань у Комітеті ВР України з питань охорони здоров’я на тему "Сімейна медицина - шанс на здоров’я та значне зменшення особистих витрат на лікування"" публікуємо макет "ПРАВО НА ВІЛЬНИЙ ВИБІР ЛІКАРЯ"

11:31 20.10.2016

Шкільні новини

Шкільні новини

     У  серпні цього року у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено капітальні ремонти  систем водогону та  каналізації. Протягом вересня - жовтня – капітальний ремонт системи опалення.  Відремонтовано санвузли, замінено сантехніку,  встановлено нові, економні радіатори опалення.  

15:13 18.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь