ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Екскурсія на Бутову гору

Екскурсія на Бутову гору

           Всім відомо, що кожен куточок нашої України має багату історичну спадщину, Шишацький край, не виняток.  Він славиться своїми історичними та архітектурними пам`ятками, декоративними спорудами, знахідками, музеями. Пам`яткою такого мистецтва є дача Володимира Івановича Вернадського, яку 19 вересня 2016 року відвідали підопічні відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради.

15:33 19.09.2016

Оголошення

Оголошення

20 вересня 2016 року о 13 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) відбудеться сесія ради.

11:13 16.09.2016

Обмінялися досвідом роботи

Обмінялися досвідом роботи

     У п’ятницю, 9 вересня цього року приїжджала частина очільників місцевих рад з Лубенського району за досвідом роботи Шишацької об’єднаної громади.

15:20 13.09.2016

Відбулася чотирнадцята сесія Шишацької об’єднаної громади

Відбулася чотирнадцята сесія Шишацької об’єднаної громади

      7 вересня цього року відбулася чотирнадцята сесія Шишацької об’єднаної громади. Перед пленарним засіданням сесії провели засідання постійних комісій, як це вимагає законодавство про місцеве самоврядування. В роботі зібрання, крім депутатів, брали участь перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Павелко, заступники, керівники управлінь і відділів селищної ради, старости, директор комунального підприємства «Техкомунбуд».

15:14 13.09.2016

Готуємося до зими

Готуємося до зими

      На календарі початок вересня, отже зовсім небагато часу залишилося до настання холодів та початку нового опалювального сезону, тому основним питанням засідання виконавчого комітету було про підготовку центру первинної медико-санітарної допомоги селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період. По даному питанню інформував очільник центру Олександр Іващенко.

15:10 13.09.2016

Мультидисциплінарна команда Територіального центру

Мультидисциплінарна команда Територіального центру

    02 вересня 2016 року мультидисциплінарна команда Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради відвідали с. Сагайдак де надали підопічним територіального центру послуги  соціального працівника, медичної сестри, перукаря, психолога та соціального робітника (комірника). Підопічні були дуже вдячні, що отримали вдома такі їм необхідні послуги, як вимірювання тиску, стрижка,  бесіда з психологом та отримання безкоштовно необхідних б/у речей, за що висловили велику подяку працівникам територіального центру.

10:54 06.09.2016

Україно моя неозора

Україно моя неозора

      За ініціативи директора територіального центру Шишацької селищної ради Світлани Васильченко та за підтримки членів Молодіжної ради Шишацької селищної ради з серпня місяця 2016року розпочато розпис стіни комори ВП «Шишацька ТОВ АФ «ім.Довженка», яка межує з подвір’ям територіального центру.  До розпису долучилися небайдужі жителі Шишацької громади, а саме Олександр Терещук священник Свято Олексіївської церкви села Сагайдак, Юлія Терещук з села Сагайдак, Марина Стригунова голова молодіжної ради Шишацької селищної ради, Олексій Стригунов, Петро Луценко з смт.Шишаки та слухачі «Університету ІІІ віку» Шишацької ветеранської організації Ніна Петрівна Петренко, Марія Іванівна Чумак, Галина Яківна Москаленко, Ольга Григорівна Замоздра, Раїса Миколаївна Сулименко.

14:50 30.08.2016

Затишок та комфорт для престарілих громадян

Затишок та комфорт для престарілих громадян

      Людина, яка дожила до поважного віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. У наймудрішій книзі на землі Біблії, Святому Писанні відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до батьків, старших та інших людей, безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі.

09:12 30.08.2016

Подвійне свято в Пришибському старостаті

Подвійне свято в Пришибському старостаті

У суботу в літній погожий день 27 серпня в Пришибі святкували Свято села. Програма була розширеною, повною приємних сюрпризів. Так після урочистостей та виступу місцевих аматорів, відбулася довгоочікувана приємна подія для мешканців Пришибського старостату – урочисте відкриття після реконструкції та капітального ремонту оновленого приміщення ФАПу , яке приведене до європейських вимог і стандартів для можливості в подальшому  отримання від закордонних інвесторів сучасного медичного обладнання. Наша громада отримала цей чудовий подарунок від ТОВ АФ «ім.Довженка» - за кошти якої в рамках соціального партнерства було приведено приміщення Пришибського ФАПу до європейських вимог і стандартів, а саме : проведено сучасний капітальний ремонт будівлі Пришибського ФАПу з утепленням, заміною вікон, покрівлі, побудовою ганку, облаштуванням зручним пандусом, тротуарною плиткою,  сучасним оздобленням як ззовні так і всередині приміщення, облаштуванням сантехніки всередині приміщення, проведення води і каналізації та ін. Будівля ФАПу прикрашає село і тепер мешканці нашого старостату отримуватимуть медичну допомогу, а працівники ФАПу працюватимуть в комфортних умовах.

09:09 30.08.2016

Прибирання території

Прибирання території

    Сагайдацький старостат висловлює  велику вдячність  керівникам та працівникам КП «Техкомунбуд»  Шишацької селищної ради,  які добросовісно працювали  на впорядкуванні території Сагайдацького старостату. У  всіх змінах на краще,   які в нас відбуваються завдячуємо  Шишацькій об’єднаній громаді на чолі з Олександром Івановичем Туткою.

11:46 29.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь