A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Сагайдацький старостат

Сагайдацький старостат

   Зіткнувшись з проблемою – де можна теплої пори року відпочити біля води, жителі Сагайдацького старостату маючи в селі Дмитрівка занехаяний ставок ( місцеві жителі називають його «КАЗЬОНКА») вирішили навести порядок в тій частині ставка, де ми називаємо його «пляж». Не довго думаючи помічник старости Сагайдацького старостату Карпенко Лідія Григорівна надрукувала та розвісила по селу оголошення про прибирання «пляжу» 1 липня 2016 року на 17 годину після важкого робочого тижня, а також запросила взяти участь всіх небайдужих громадян.?

09:17 04.07.2016

Сагайдацький старостат

Сагайдацький старостат

Сагайдак перехопив естафету «квест», цікава гра присвячена Дню молоді та 25-річниці Незалежності України. Змагання 2-х команд,  які об’єднали молодь села та більш дорослих – поважних мешканців села, були насичені азартом та  здоровою конкуренцією.

08:35 28.06.2016

Мультидисциплінарна команда  Територіального центру

Мультидисциплінарна команда Територіального центру

   Надання соціальних послуг мультидисциплінарною командою базується на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, добровільності вибору отримання чи відмови від надання соціальних послуг, гуманності, комплексності, максимальної ефективності використання бюджетних коштів, конфіденційності, соціальної справедливості.

15:20 22.06.2016

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

17 червня 2016 року о 10 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) відбудеться пленарне засідання сесії ради.

11:12 15.06.2016

Кращі практики м. Комсомольська з енергозбереження та енергоефективності

Кращі практики м. Комсомольська з енергозбереження та енергоефективності

     9 червня цього року представники Шишацької об’єднаної територіальної громади Білик Олег Миколайович та Михайлова Юлія Володимирівна прийняли участь в семінарі з питань практичного впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності, що пройшов в міській раді міста Комсомольськ.

11:27 10.06.2016

Шишацьке відділення  Миргородської ОДПІ інформує

Шишацьке відділення Миргородської ОДПІ інформує

Шишацьке ввдділення Миргородської об’єднаної державної податкової інспекції з метою інформованості платників податків регіону направляє матеріали для  розміщення в ЗМІ ( у друкованих, радіо, сайти органів влади).

10:08 07.06.2016

Програма соціального захисту "Турбота"

Програма соціального захисту "Турбота"

В рамках програми соціального захисту найбільш вразливих верств населення Шишацької об’єднаної територіальної громади «Турбота» вперше Територіальному центру виділені кошти в розмірі 30,0 тис. грн. на поповнення пункту прокату засобів реабілітації.  Справа ця дуже важлива і дуже потрібна. Депутати селищної ради виважено підійшли до вирішення даного питання та прийняли рішення виділити кошти на придбання нових засобів реабілітації (інвалідних візків, пристроїв для ходіння, нічних стільців), які найбільше користуються попитом серед осіб похилого віку та інвалідів.

09:35 07.06.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь