A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Михайликівський старостат

Михайликівський старостат

     На сьогодні йде активний ремонт доріг Шишацької об’єднаної територіальної громади. З огляду на значну територію нашої громади, роботи в цьому напрямку у нас достатньо. ТОВ «ДРСУ Полтава» на даний момент приводить до ладу дороги Михайликівського старостату під пильним контролем старости Михайлика Михайла Миколайовича.

10:54 27.07.2016

Транспорт для учнів

Транспорт для учнів

     Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. №1340-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерством освіти і науки на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» Шишацькій об’єднаній територіальній громаді  у 2015 році виділено освітню субвенцію на придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості на засадах співфінансування.

11:54 22.07.2016

Відбулася дванадцята сесія селищної ради

Відбулася дванадцята сесія селищної ради

     8 липня цього року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Шишацької селищної ради. Відкрив і вів його селищний голова Олександр Тутка. У роботі зібрання взяли участь 17 депутатів із 25 обраних, заступники, керівники управлінь і відділів селищної ради, в.о. старост, представники комунального підприємства і громадськості, голова районної державної адміністрації Віктор Іваненко та голова районної ради Владислав Сафонов.

11:38 22.07.2016

Підготовка до щорічного відзначення  Дня об’єднаної територіальної громади

Підготовка до щорічного відзначення Дня об’єднаної територіальної громади

     Не залишився нашими шишачанами та гостями селища непоміченим той факт, що побіля мосту через річку Псьол, з лівого боку, зводиться нова сцена для проведення концертних та інших заходів. То техкомунбудівці спільно з відділом культури і туризму селищної ради, як і вся, власне, об’єднана територіальна громада, готуються до відзначення 13 серпня вперше започаткованого свята – Дня об’єднаної територіальної громади.

11:33 22.07.2016

Участь в засіданні «круглого столу»

Участь в засіданні «круглого столу»

         Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації на базі Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбулося засідання круглого столу на тему: «Організація виховного процесу в освітянських таборах: практика і перспективи». У засіданні взяли участь керівники навчальних закладів Шишацької селищної ради Лубенець В. М., директор Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Скочко Н. О, директор Гоголівської загальноосвітньої  школи   І-ІІІ  ступенів  імені М.В.  Гоголя   та   Степаненко М. В., директор Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

11:30 22.07.2016

Робоча нарада

Робоча нарада

20 липня 2016 року в Шишацькій селищній раді відбулася робоча нарада по уточненню об’ємів ремонту доріг Шишацької об’єднаної територіальної громади.

16:34 21.07.2016

Оголошення

Оголошення

Для всіх прихильників активного відпочинку та любителів спорту!!!

16:32 21.07.2016

Нарада очільника громади

Нарада очільника громади

    19 липня Шишацький селищний голова Олександр Тутка провів нараду з представниками КП «Полтававодоканал» по питанню проведення технічної інвентаризації водонапірних споруд та водогонів по старостатах селищної ради.

16:29 19.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь